Yerel Anons İndir – Yerel Anons Apk İndir

0
569

Android Yerel Anons İndir – Yerel Anons Apk İndir
Son zamanlarda yerel bölgelerde yaşan vatandaşlar için en önemli haber alma sistemi akıllı telefonlar için kullanılan Yerel Anons uygulaması oldu diyebiliriz. Bu uygulama bulunduğunuz yada yaşadığınız bölgede neler olmuş yada vefat haberleri için iyi bir sistem diyebiliriz. 2009 yılında İzmir’de kurulan Mekatel Elektronik Haberleşme, faaliyetinin ilk günden itibaren tüm Ege Bölgesi başta olmak üzere yurtiçindeki Belediyeler, Fabrikalar, Askeri Kurumlar, Okullar, Camiler, Akar Yakıt şirketleri vb. kurum, kuruluş ve firmalara, Kablosuz Anons Sistemleri, Merkezi Ezan Vaaz Sistemi, Depo Kuyu Otomasyon Sistemleri, Telsizler ve Aksesuarları, Elektronik Kart ve Devre Tasarımları, Güvenlik Kamerası Sistemleri, Trafik ve Sinyalizasyon Sistemlerinin satışı, montajı ve teknik servis hizmetini vermektedir.

Android Yerel Anons İndir – Yerel Anons Apk İndir

Yerel Anons sistemi geçici süreyle Google Play android mağazadan kaldırılmış durumda. İster bu uygulamayı Yerel Anons sitesinden indirebilir, istersenizde yukarıdaki verdiğimiz link üzerinden indirme işlemini yapabilirsiniz.

Google Play üzerinden indirilemeyen uygulamalar harici sistem yani farklı bir depolama alanınında indirildiği için bazı ayarlar yapmanız gerekmektedir. Bu işlem Android işlerim sistemlerinde aşağıdaki gibi yapılmaktadır.

1- Uygulamanın harici olarak kurulabilmesi için öncelikle Android telefonunuzun güvenlik bölümünde, “Bilinmeyen kaynaklardan uygulama yüklemeye izin ver” seçili olmalıdır. Kutucuğu seçtiğinizde bir uyarı alacaksınız. Tamam deyin.

2- Daha sonra bulunduğunuz il ve ilçeye göre gereken ayarları yapmanız gerekmektedir. Bu ayarları ise uygulamayı indirdikten ve kurduktan sonra yapabilirsiniz.

Bu ayarları yaptıktan sonra akıllı telefonunuzdan konum bölümünü ve internet bağlantınızı kapatmamanız gerekmektedir. Eğer internet bağlantınız yoksa size haberler gelmeyecektir ve uygulama çalışmayacaktır. Tabi burada konum özelliğide aktif halde olmalıdır. Konum bulunduğunuz yere göre konum bilgisi alarak işlemi yapmaktadır.

Önceki İçerikYouTube Videolarında Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Sonraki İçerikEşek Sütünün Faydaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz