Yeni operatörümüz TTNET Mobil çıkıyor

1
1025

Avea alt yapısını kullanarak yenir hamle yapan ttnet ,ttnet mobil adında yeni bir operatör çıkartıyor…

ttnet net her zamanki gibi kampanya ile başlıyor bu işe
Sadece TTNET abonelerinin faydalanabileceği bu yeni hizmette NET4 ve NETLimitsiz paketlerine üye olan ADSL kullanıcıları aylık sadece 10 TL ek ücret ödeyerek ilk 6 ay boyunca yurtiçi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne aylık 100 dakika konuşma fırsatı yakalayacaklar.

Hem internet hem de mobil konuşma harcamalarını tek bir faturada birleştiren bu uygulamada şu anda 29 TL’ye satın alınabilen NET4 (8 Mbps’ye kadar / 4 GB kotalı) ADSL paketi sahipleri ekstradan 10 TL daha vererek ilk 6 ay boyunca yurt içi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne 100 dakika konuşma yapabilecek.

Şu anda 49 TL’ye satılan NetLimitsiz (8 Mbps’ye kadar / Limitsiz) ADSL paketi sahipleri de ekstradan 10 TL daha vererek ilk 6 ay boyunca yurt içi her yöne aylık 200 dakika, daha sonra ise yurtiçi her yöne 100 dakika konuşma yapabilecek.

Diğer ADSL paketlerinde henüz bir kampanya bulunmuyor.

Ücretsiz paket dakikalarından sonraki görüşmeler için ücretlendirme ise yurtiçi her yöne sadece 10 krş/dk olurken, yurtiçi heryöne SMS göndermek de SMS başına sadece 10 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

Önceki İçerikBilinmeyen Driverlar nasıl bulunur resimli anlatım
Sonraki İçerikAveada ayda 65 tlye Blackberry Bold 9700
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

  1. ttnet ile bağlantı noktaların bağlanmak istiyorum ttnet wifi tıklıyorum ama anlatıldığı gibi beni otomatik olarak yönlendirmiyor nerede denedi isem olmadı..beni bilgilendirin lütfenn

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz