Aveada ayda 65 tlye Blackberry Bold 9700

0
842

En avantajlı Blackberry Bold 9700 Akıllı Telefonlar sadece Avea’da! Üstelik beyaz renk seçeneği ve araç şarjı hediyesi ile!

Hemen bir Avea bayisine gidin, Blackberry Bold 9700’e sınırsız internet servisi ve araç şarjı hediyesi ile ayda sadece 65 TL’ye sahip olun.

Siyah,beyaz renk seçeneği
3G Desteği
E-posta
Internet Tarayıcı
Tam QWERTY klavye ve trackpad navigasyon
Wi-Fi, Bluetooth
Entegre GPS
3,2 MP Auto Focus Kamera (video kayıt özelliği)
256 MB Flash Bellek
2GB Micro SD Card
Entegre stereo kulaklık ve mikrofon
6 saate kadar konuşma süresi, 22 güne kadar bekleme süresi

24 ay taahhüt veren Avea abonelerine ayda sadece 65 TL (KDV ve ÖİV dahil)’ye BlackBerry Bold 9700 ve 24 ay boyunca sınırsız BIS servisi sunulacaktır.

Üstelik araç şarjı da Avea’dan hediye!

Kampanyadan, şirketimiz ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçmiş olan, 8 aydır faturalarını son ödeme tarihinden itibaren 7 gün içinde düzenli ödeyen bireysel ve kurumsal abonelerimiz yararlanabilir.
Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt veren aboneler,cihazla birlite 24 ay boyunca BIS servisinden sınırsız olarak faydalanabilecekler. Ayrıca kampanya kapsamında abonelere Blackberry Bold 9700 uyumlu araç şarjı hediye edilecektir.
Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Cihaz bedeli, abonenin faturasına “Tahsilatına Aracılık Edilen Hizmetler” şeklinde 32,32 TL olarak yansıyacaktır. BlackBerry İnternet Servisi bedeli ise 32,68 TL (KDV ve ÖİV Dahil ) olarak yansıyacaktır.
Taahhüt süresinden önce kampanyadan çıkan abonelerin son faturalarına kalan ayların cihaz taksit bedellerinin toplamı ve hediye edilen aksesuarın bedeli 18 TL(KDV dahil) olarak yansıtılacaktır.
BlackBerry Internet Servisi Blackberry.net APN’i üzerinden gerçekleştirilen elektronik posta gönderilmesi/alınması hizmetini ve internet erişim hizmetini kapsamaktadır.BlackBerry.net APN’i dışında gerçekleşen internet erişim hizmeti kullanımı ve uluslararası dolaşımda (roaming) kullanacağı her türlü veri (GPRS-EDGE-3N) kullanımına ilişkin ücretler abonenin ilgili dönemde düzenlenecek faturasına ayrıca yansıtılacaktır.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Önceki İçerikYeni operatörümüz TTNET Mobil çıkıyor
Sonraki İçerikPes 2011 klavye ve joystick tuş ayarları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz