Yeni iPad 2 Ne Zaman çıkacak?iPad 2 Özellikleri nelerdir?

0
1101

iPad 2 (ikinci nesil iPad) ile ilgili söylentiler havada uçuşmaya devam ediyor! Ortalılğa yayılan söylentilere kıyasla, cihaz ile birlikte geleceği kesinleşen özellikleri geçtiğimiz günlerde sizinle paylaşmıştık: iPad 2’ye 5 Yeni Özellik!

Şimdi ise yine bir söylenti ile karşı karşıyayız. Teknoloji uzmanlarının “güvenilir kaynaklardan gelen bir söylenti” olarak tanımladığı söylentiye göre, Apple, iPad 2’yi 2011’in Ocak ayında piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Apple’ın, 2011 ilk çeyreğinde iki adet basın toplantısı düzenleyeceği biliniyorken, iPad 2’nin Ocak 2011’de yayınlanacak olması ne kadar güvenilir bir bilgi bilemeyiz. Fakat şurası belli ki 2011 yılına iPad fırtınasıyla gireceğiz ve bu fırtına uzun süre daha dinmeyecek gibi görünüyor.

 

Yeni iPad 2 ,Ne Zaman, çıkacak,iPad 2 Özellikleri nelerdir,iPad 2 ,fiyatı,satışa nezaman çıkacak,iPad 2 Özellikleri ,Ne Zaman çıkacak, iPad 2 Ne Zaman çıkacak, kaç para olacak,ipad2 kaç para,iPad 2 fiyatı

kaynak:http://shiftdelete.net/ipad-2-ne-zaman-gelecek-25393.html

Önceki İçerikLPGli Aracı Olanlar Nelere Dikkat Etmeli
Sonraki İçerikAtatürk ile ilgili kısa şiirler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz