LPGli Aracı Olanlar Nelere Dikkat Etmeli

0
1303

LPG’li Aracı Olanlar Nelere Dikkat Etmeli?
LPG’li araçların özellikle sabahları soğuk koşullarda ilk çalıştırılması benzinle gerçekleşmektedir. Çünkü LPG sıvı haldedir ve gaz haline gelmesi için motorun belli bir ısıya ulaşması gerekmektedir. Satın aldığımız gazın niteliği de çok önemlidir. Mümkün mertebe kaliteli istasyonlardan ya da bildiğimiz yerlerden dolum işlemi yaptırmamız her zaman için bize fayda sağlayacaktır.
LPG tankı aracımızın bagajındadır ve iki tür tank bulunmaktadır. Birincisi üzerinde emniyet sistemi olan tank tipidir. Bu tipte bulunan emniyet sisteminin bagaja koyacağımız keskin kenarlı ya da ağır malzemeler tarafından zarar görmemesine özen göstermemiz gerekmektedir.
Eğer LPG tankı emniyeti sistemi üzerinde olan değil de simit depo diye tabir edilen türden ise, ki bu tank genellikle yedek lastiğimizin bulunduğu yere konur, bu durumda yedek lastiğimizi ya aracımızın bagajında tutacağız ya da bagajımızda yer kalması için yedek lastiğimizi aracımızda bulundurmayacağız. Bir diğer önemli husus ise LPG’li araçların kapalı park yerlerine alınmadığıdır..

Önceki İçerikLpg’li araçlarda güvenlik nasıl sağlanır?
Sonraki İçerikYeni iPad 2 Ne Zaman çıkacak?iPad 2 Özellikleri nelerdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz