Yeni Hotmail Hesabı Nasıl Açılır

1
3193

Yeni Hotmail Hesabı Nasıl Açılır
Dünyada en çok kullanılan mail adreslerinden birisi Microsoft firması tarafından kullanıma sunulan Hotmail diyebiliriz. Neredeyse herkesin bir Hotmail hesabı var diyebiliriz. Tabi son zamanlarda yeni adıyla Outlook olarak değiştirildi ve artık Hotmail olarak kullanılmıyor. Hotmail olarak hatırlamakta bu işlem için farklı bir işlem olmaz ve Hotmail olarak devam edebilirsiniz. Peki yeni Hotmail hesabı açmak isterseniz yada yeni Outlook hesabı açmak istiyorsanız ne yapmanız gerekmektedir yada Yeni Hotmail Hesabı Nasıl Açılır onu görelim..

Yeni Hotmail Hesabı Açmak – Yeni Outlook Hesabı Açmak

Artık iş başvurularında yada farklı bir işlem yapmak istediğiniz zaman mutlaka sizden bir mail adresi istenilmektedir ama ülkemizde daha henüz çok kullanılan bir sistem olmayabilir. Genel olarak sıkıntıların başında güvenlik ve unutulan şifreler diyebiliriz. Tabi bu güvenlik ve unutulan şifreler farklı bir konu üzerinden devam edebiliriz. Şimdiki konumuz ise Yeni Hotmail Hesabı Nasıl Açılır onu görelim.

Yukarıdaki bölümden Kaydol olarak işleme devam ediyoruz. Kaydol dedikten sonra karşımıza kayıt işlemleri için bilgi sayfası gelecektir. Bilgi sayfasında Kişisel bilgilerimizi girmemiz gerekmektedir. Burada dikkat etmeniz gereken önemli bilgiler ise vereceğiniz Kişisel bilgileri eğer hesabınızı uzun süreli kullanmak istiyorsanız doğru bilgileri vermenizde fayda var diyebiliriz.

Diğer bir dikkat etmeniz gereken işlem ise güvenlik için vereceğiniz cep telefonu numarasıdır. Cep Telefonu numaranızı vermeniz güvenlik durumlarında çok lazım olacaktır. Yani Cep Telefonunuza kayıt olurken bir doğrulama kodu gidecektir onay durumunda ise hesap daha güvenli olacaktır. Bu işlemleri yaptıktan sonra ise Yeni Hotmail hesabı açılmış olacaktır.

Önceki İçerikAndroid Adb Driver İndir
Sonraki İçerikNikon Fotoğraf Makinelerinde Shutter Sayısı Öğrenme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz