Android Adb Driver İndir

1
3367

Android Adb Driver İndir
Android işletim sistemlerine sahip birçok akıllı telefon ve tablet bulunmaktadır. Bu cihazları daha iyi kullanabilmek için ise bilgisayarlarla birleştirerek daha iyi kullanma alanları bulabiliyoruz. Bu işlemleri yapabilmek için ise yani android cihazımızı bilgisayara tanıtmak için bazı yardımcı yazılımlara ihtiyaç duyabiliyoruz. Bu yazılımlardan biriside Android Adb Driver olarak tanımladığımız driver dosyalarıdır. Bu dosyalar bilgisayarımızda kullanmak istediğimiz android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerin tanımasını sağlayan ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz driver dosyalarıdır yada diğer bir değişle Universal Windows ADB Driver, adından da anlaşılabileceği gibi her Android cihazı için tasarlanmış evrensel bir sürücü dosyalarıdır.

Özellikle android işletim sistemine sahip cihalarınızda yazılımsal sorunlar olabilir yada dosya transferi yapmak isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlar için bilgisayarınıza data kablosu ile bağladığınız zaman sağ alt köşede tanıma işlemi gerçekleştirilir ve tanıma işlemini tamamlamak için Android Adb Driver dosyalarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu sayede sadece SD kart yada farklı bir aktarma işlemine gerek kalmadan hızlı bir bağlantı ile aktarma işlemini Android Adb Driver dosyaları tarafından kullanabilirsiniz.

Android Adb Driver dosyaları en çok işinize yarayacak MTK işlemciler üzerinde olacaktır. Çin malı cihazlar yada MTK işlemciler üzerinde Android Adb Driver dosyaları mutlaka kullanacağınız ve bilgisayar arasında bağlantınızı sağlayacak sistemi kuracaktır. Android Adb Driver dosyalarını buradan indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Samsung için ise Android Adb Driver dosyalarıda bulunmaktadır. Bu dosyalarda aynı şekilde bilgisayar üzerinde bağlantınızı sağlamaktadır ve özellikle akıllı telefonunuz ve tabletinize yazılım atmak istiyorsanız bu dosyaları indirmek ve kullanmak zorundasınız. Samsung Adb Driver dosyalarını buradan indirebilirsiniz.

Önceki İçerikBimcell Ödemeli Arama Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikYeni Hotmail Hesabı Nasıl Açılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz