YAC Yet Another Cleaner Nasıl Kaldırılır

0
1838

YAC Yet Another Cleaner bilgisayarınızda ücretsiz olarak kullanabileceğiniz geniş kapsamlı bir bilgisayar temizleme yazılımıdır. Genel olarak son zamanlarda internet reklamlarında çok fazla görebilirsiniz. Bilgisayarınızı hızlı bir şekilde temizleyip ve iyi bir koruma sağlamak istiyorsanız Yet Another Cleaner tam siz göre bir program olduğunu söyleyebiliriz. Yet Another Cleaner ile bilgisayarınızda bulunan kötü amaçlı dosyaları ve programları temizleyebilir ve silebilirsiniz. En etkili olduğu bölümler ise kullandığınız internet tarayıcılarıdır. Burada bulunan eklentileri yada zarar veren dosyaları belirler ve kaldırabilir. Yet Another Cleaner, güvenlik devi olan Avira ile yaptığı anlaşma gereği Avira’nın virüs tarama motorunu ve çekirdek teknolojisini kullanmaya başladı. Yani bilgisayarınıza Yet Another Cleaner kurarsanız etkili bir virüs tarama sistemi kurmuş oluyorsunuz.

YAC Yet Another Cleaner Özellikleri

– İnternet tarayıcınızın geçmişini ve içerdiği zararlı eklentileri tamamen silerek temiz tutar
– Ücretsiz ve kullanımı kolay
– Kayıtlı verileri güvenli bir şekilde temizler
– Zararlı görünen takip aktiviteleri engeller
– Bilgisayarınızı yavaşlatan sorunları tespit ederek onarımını gerçekleştirir

YAC Yet Another Cleaner Nasıl Kaldırılır

YAC Yet Another Cleaner’ı bilgisayarınızdan tamamen kaldırmak yani silmek istiyorsanı aşağıdaki yöntemleri deneyebilir ve bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.
– İlk olarak YAC Yet Another Cleaner’ı bilgisayarınızdan kaldırmak için Program Ekle / Kaldır – Programlar ve Özellikler bölümünden YAC – YAC Yet Another Cleaner bölümünü izleyerek bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz. Eğer buradan görülmüyorsa aşağıdaki yöntemleri deneyiniz.
Windows 64 bit kullanıyorsanız şu klasöre
C:\Program Files (x86)\iSafe
Windows 32 bit kullanıyorsanız
C:\Program Files\iSafe
klasörüne girin ve şu dosyayı bulun uninstall.exe uzantılı dosyayı çalıştırınız. Bu program için geçerli olan silme dosyasıdır.

Eğer halen silinmediyse program yardımıyla YAC Yet Another Cleaner programını silebilirsiniz.Revo Uninstaller kullanıcılara istenmeyen programları kaldırma konusunda yardımcı olan ve ücretsiz olarak indirilip kullanılabilen bir program kaldırma aracıdır.Revo Uninstaller sayesinde bilgisayarınızda bulunan tüm programları Program Ekle kaldır bölümünde gördüğünüz gibi görebilir ve bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz.

Revo Uninstaller kullanıcılara Windows’un dahili özelliği olan “Program Ekle veya Kaldır” arayüzüne alternatif bir arayüz sunmaktadır. Revo Uninstaller’ın sunduğu bu alternatif program kaldırma arayüzünün büyük avantajları bulunmakta. İlk olarak Revo Uninstaller sadece programların standart uninstall seçeneklerini yürütmekle kalmıyor, bu program silme işleminin haricinde programların bıraktığı kalıntıları, kayıt defteri girdilerini ve ek dosyaları silerek kapsamlı bir program kaldırma işlemi gerçekleştiriyor.

Önceki İçerikDisk Birleştirme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikSamsung Galaxy J7 Prime Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz