WordPress Zamanlanmış Bakım Dolayısıyla Site Uygun Değil Hatası

0
1348

 

Bildiğiniz gibi son zamanlarda en çok kullanılan web yazılımlarından biri hatta bir numarada olan WordPress olarak bilinmektedir.Web ile uğraşan herkes bu ücretsiz ve geliştirilebilir olan sistemi kullanılmaktadır. Her gün yeni bir eklenti ve güncelleme ile karşımıza gelen bu sistem ile bazen bazı sorunlar yaşabiliyoruz yada güncelleme hataları karşımıza çıkmaktadır.Eğer WordPress konusunda yeniyseniz aklınıza ilk gelen ise Google olacaktır.Yani karşılaştığınız sorunları Google ile arayıp sorunu yaşan ve çözümü nasıl yapılır gibi cevaplar arayabilirsiniz.

En çok yaşanan sorunlardan biri ise güncelleme ile yaşanan “Zamanlanmış bakım dolayısıyla site uygun değil. Bir kaç dakika içinde tekrar kontrol edin hatası” olarak bilinmektedir. Herhangi bir güncelleme bağlantı hatası sırasında bu sorun karşınıza çıkabilir ve biraz panik oluşturabilir.

Bu sorunu ortadan kaldırmak için ister 5 dakika kadar bekler kendiliğinden düzelmesini beklersiniz yada Ftp programı ile site dizinine giriş yaparak belirli bir dosyayı silerek işlemi tamamlayabilirsiniz.

Ftp programı ile site dizinine giriniz ve .maintenance isimli dosyayı siliniz.Bu size bakım uyarısından kurtaracak olan dosya adıdır.Sildiğiniz taktirde işlem tamamlanmış olacaktır.

maintenance-wordpress

Tabi silmeniz gereken dosya adı .maintenance hatalı bir biçimde farklı bir dosya silmemeye özen göstermelisiniz.

Önceki İçerikTurkcell Online İşlemlere nereden giriş yapabilirim?
Sonraki İçerik2011 Abiye ve Gelinlik Modelleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz