Turkcell Online İşlemlere nereden giriş yapabilirim?

3
2971
Turkcellden Avea'ya Numara Taşıma

Turkcell Online İşlemler
Turkcell hattınız varsa ve hattınız için ayarlarınızı yada diğer işlemlerinizi Online işlemler üzerinden hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Özellikle akıllı telefonların gelişmesinden sonra Android ve İOS işletim sistemine sahip telefonlarda bu işlem daha kolay ve hızlı bir hale geldi. Eğer Android yada İOS işletim sistemine sahip bir cihazınız varsa Android için Google Play, İOS için App Store üzerinden Turkcell Online işlemler uygulamasını indirebilir ve kullanabilirsiniz. Eğer akıllı telefon değil masaüstü yada dizüstü bilgisayar üzerinden Turkcell Online işlemlere girmek istiyorsanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Turkcell
Turkcell

‎Turkcell
‎Turkcell

Peki Neler Yapabilirsiniz?
Güncel ve geçmiş fatura tutarlarınızı öğrenebilir, detaylarınızı inceleyebilir ve dilerseniz faturanızla ilgili canlı yardım hizmeti alabilirsiniz.
Kolayca faturanızı ödeyebilirsiniz.
Paket kalan kullanımlarınızı kontrol edebilir, kullanımlarınıza göre paket değişikliği yapabilir, ek paket satın alabilirsiniz.
TL durumunuzu inceleyebilir, kullanım detaylarınıza ulaşabilirsiniz.
Kendi hattınıza veya bir başka kişinin hattına kredi kartı ile TL yükleyebilir, paket satın alabilirsiniz.
Ayarlar menüsünden ise PUK kodunuzu öğrenebilir, yurt dışı arama/ yurt dışında kullanım ayarlarınızı yapabilir, yönlendirme, numara engelleme, data hattınız için şifre alma gibi işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Sarı Kutu puan bilginize ve geçmiş işlemlerinize ulaşabilir, Sarı Kutu hediyelerinden seçiminizi yapabilirsiniz.

Önceki İçerikTurkcell Süper Şifre Nasıl Alınır?
Sonraki İçerikWordPress Zamanlanmış Bakım Dolayısıyla Site Uygun Değil Hatası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz