Windows Phone En çok İndirilen Uygulamalar

0
1090

windows-phone-uygulamalar
Mobil dünyadaki hızlı gelişme ile piyasada büyük bir yer edinen ve son nokia satın alma olayından sonra biraz daha hızlanan Windows Phone 8 işletim sistemi piyasada iyi bir yer edinmeye başladı.Diğer işletim sistemlerde bulunan uygulama merkezleri ile yani Google Play ve Apple Store dan sonra en çok ziyaret edilen marketlerden biri olan Windows Phone Store diğer mağazalardan biraz yavaş işlesede güncel uygulamaları yavaş yavaş piyasaya sürmeye başladı diyebiliriz.

Her gün 500 yeni uygulamanın eklendiği Windows Phone uygulama mağazasında gerçekleşen işlemler gelirler açısından Microsoft adına gelecek vaat ediyor.Diğer yandan toplam uygulama sayısı ise 3 milyarı geçmiş durumda.

Şimdi ise son zamanlarda Windows Phone 8 işletim sistemine sahip kullanıcıların en çok kullandığı programları inceleyelim.

facebook-windows-phone

Son zamanlarda en çok kullanılan ve indirilen uygulama olduğu neredeyse herkes biliyordur.Windows Phone içinde kullanılabilen bu uygulama son bir güncelleme alarak yenilendi
Arkadaşlarınızla bağlantıda kalmak artık eskisinden daha hızlı.
• Arkadaşlarınızın neler yaptığını görün
• Güncellemeler, fotoğraflar ve videolar paylaşın
• Arkadaşlarınız, paylaşımınızı beğendiğinde ve yorum yaptığında bildirim alın
• Sohbet edin ve grup sohbetleri gerçekleştirin

windows-phone-whatsapp

WhatsApp Messenger, Windows Phone, Android, BlackBerry, iPhone ve Nokia akıllı telefonlarında çalışabilen bir mesajlaşma uygulamasıdır.İnternet bağlantısı ile metin,resim vb birçok gönderi yapabileceğiniz bir uygulamadır.

windows-phone-instgram

150 milyondan fazla kullanıcı olan Instagram facebookunn satın almasından sonra farklı bir ivme kazanarak daha hızlı bir üye alımına başladı ne en çok kullanılan uygulamaların başında bulunuyor.
Çektiğiniz resimleri farklı filtrelerle üzerinde oynama yaparak istediğiniz sosyal ortamda paylaşabilir ve istediğiniz arkadaşınıza gönderebilirsiniz.

windows-phone-Twitter

Tabi sosyal medyanın en çok kullanılan araçlarında bulunan lider bir uygulamadır.- Gerçek zamanlı hikayelerin, resimlerin, videoların, sohbetlerin, fikirlerin ve ilhamların tümünü zaman akışından edin.

windows-phone-vine

Çektiğiniz videoları internete ekleyip hayran kitleleri oluşturabileceğiniz harika bir uygulamadır.
Sınırsız yükleme imkanı ve ücretsiz
∙ Videoları anında Vine’da, ardından Twitter ve Facebook’ta paylaş.
∙ Yakın arkadaşlarını bul, takip et ve onlarla etkileşim içerisinde ol.
∙ Gündemdeki gönderileri, etiketleri ve editörün seçtiklerini keşfet.

windows-phone-skype

İnternet bağlantısı ile gerek bilgisayarınızdan gereksede mobil cihazınız ile sesli,metin yada görüntülü olarak sohbet edebileceğiniz en iyi programlardan biridir.Bildiğiniz gibi daha önceki zamanlarda Msn Messenger olarak olarak bu uygulamayı kullanıyorduk ama microsoft firmasının skype satın almasından sonra msn kapatıldı ve skype kullanılmaya başladı.

Önceki İçerikSamsung Galaxy S5 Göz Tarama Testi ile Nisanda Geliyor
Sonraki İçerikWindows Phone için Ücretsiz Navigasyon Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz