Windows 7 Service Pack Nasıl Yüklenir?

0
3719

1eba_windows7a.jpg
Windows 7 Service Pack Nasıl Yüklenir?
Sevice packleri yükleyip her zaman güncel kalmak istiyorsanız yada bazı program zorunlu olarak servis pack 1 yada 2 isteyecektir.Bunun için ister bu eklentileri setup halinde yükleyebilir istersenizde online update olarak microsoft sitesinden çekebilirsiniz.

Update olarak yükleyebilmek için güncellemelerin açık olması gerekmektedir.Bu ayarları yapabilmek için denetim masasından windows update seçeneğine daha sonrada güncelleştirmeleri denetle seçeneği ile yapabilirsiniz.Bu işlemi yaparsanız sizin işletim sisteminiz hangisi ise otomatik olarak ayarlar ve gereken herşeyi indirip kurmaya başlayacaktır.
windows-update-güncelleme

Diğer bir yöntem ise bilgisayara uygun güncelleştirmeleri indirip yüklemek olacaktır.Örnek veriyorum siz 32 bitlik bir işletim sistemi kullanıyorsanız 64 bit olan güncelleştirmeleri kullanamassınız.32 bit ise 32 indirip kurmanız gerekmektedir.

service-pack-yükleme-indirme

Önceki İçerikBioshock Infinite Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikTurkcell-Avea-Vodafone Bedava Mesaj Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz