WhatsApp’da Gif Gönderme Nasıl Yapılır

0
2436

Yeni bir özellikle Whatsapp uygulaması karşımıza geldi ve artık Whatsapp uygulaması üzerinden Gif resimler yani hareketli resimler gönderebilirsiniz.Direk olarak olmasada Dolaylı yollar üzerinden Gif resimler göndermeye başlayan Whatsapp uygulaması artık GIPHY. All the GIFS isimli popüler GIF paylaşma uygulaması WhatsApp desteği kazandı.Dünyanın en çok ve en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp GIF görüntülerin gönderilmesi mümkün hale geldi ve kullanabilirsiniz.GIF uzantılı görüntüleri doğrudan yollamanız mümkün değil ancak dolaylı yollar üzerinden GIF görüntüleri yollayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi WhatsApp uygulaması her geçen gün yeni bir özelliği ile karşımıza geliyor ve yakın zamanlarda neredeyse tüm işlerimizi bu uygulama üzerinden yapar hale gelebiliriz.Geçtiğimiz günlerde ise görüntülü ve sesli arama özelliğinide aktif hale getiren uygulama ile istediğimizi kolayca yapabilir olduk.Google Play Store’da yer alan ve GIF dosyaların birçok sosyal medya platformunda paylaşılmasını sağlayan GIPHY. All the GIFS isimli popüler uygulama güncellendi. Uygulama, güncelleme sonra artık WhatsApp desteği de sunmaya başladı.

WhatsApp’ın resmi olarak GIF desteğini ne zaman sunacağı henüz belirsiz. Ancak son gelişmeler GIF desteğinin çok yakında aktif durumu geçeceğini gösteriyor.

WhatsApp halihazırda iOS işletim sisteminde WhatsApp beta uygulamasında GIF desteğini bir süredir kullanıcılara sunuyor. GIF desteğinin kısa süre içerisinde bir güncelleme kapsamına tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.
WhatsApp, en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olduğundan, grup konuşmaları da uygulamanın en önemli parçalarından. Bu grup konuşmaları bazen çok can sıkıcı olabilseler de, bazen isteseniz de takip edemiyorsunuz.

Önceki İçerikSony Xperia Z5 Premium Format Atmak
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM 5 Plus Görüntülü Konuşma Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz