Whatsapp Yazı Tipi Nasıl Değiştirilir

0
3957

Yayımlanan yeni beta sürümü ile Yayımlanan uygulaması beklenen yeni özelliklerine kavuştu.İşte yeni güncelleme ile kullanabileceğiniz yeni Whatsapp özellikleri…Daha önceki güncellemelerinde hata düzeltme üzerine giden firma son güncelleme ile farklı bir özelliğide aktif hale getirdi.Son güncellemede hızlı cevap, bildirim geldiği gibi cevap vermenize olanak sağlıyor ve aynı zamanda yazı tipi değiştirme gibi bir özelliğide aktif oldu.Anında cevap vermenin dışında emoji eklenebilecek ve sesli mesajda yollanabilecek…

WhatsApp yazı tipleri
WhatsApp güncellemesi, aynı zamanda yeni bir yazı tipini de beraberinde getiriyor. Daha önceleri kullanabildiğimiz, bold (kalın) ve italic (eğik) yazım şekillerine, tilde, yani üzeri çizik yazı tipi eklendi.

Yazacağınız mesajın içeriğinde kullandığınız kodlarla, anlam ve vurguları güçlendirebildiğiniz yazı tipleri, aşağıdaki şekilde uygulanabiliyor.

Kalın yazmak için, cümlenin başında ve sonunda yıldız işareti (*). *Örnek*

Eğik yazmak için, cümlenin başında ve sonunda alt tire işareti (_). _Örnek_

Üstü çizili yazmak için, cümlenin başında ve sonunda yaklaşık işareti (~).~Örnek~

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Neden Güncelleme Yapılır?
Sonraki İçerikTürk Telekom 4.5G tarifeleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz