WhatsApp Web Microsoft Edge’de Nasıl Kullanılır?

0
1551

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde WhatsApp Web uygulaması ile karşımız gelmişti.Bu sistem ile anlım mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ı internet tarayıcıları üzerinde kolayca kullanabiliyorduk.Tabi bu işlem için hem bilgisayarın hemde akıllı telefonunuzun internete bağlı olması gerekmekteydi.Bu sistem çıktığı zamanlar ise Windows 10 işletim sistemide piyasaya çıktı ve yeni bir tarayıcı karşımıza geldi.Daha sonra Whatsapp uygulamasının Microsoft Edge ile kullanılmayacağı haberleri çıktı.Şimdi ise Whatsapp uygulaması Microsoft Edge ile nasıl çalıştırılır onu göreceğiz..

Microsoft Edge ile WhatsApp Web nasıl kullanılır?
1.Adım: WhatsApp Web’i Edge üzerinde açın. Normalde web.whatsapp.com adresine girdiğimizde bizi ana sayfada telefonumuza okutmamız için bir QR kodu karşılar. Ancak Edge’de QR kodunu göremiyoruz.

2.Adım: Edge üzerinde QR koduna ulaşmak için F12 tuşuna basarak geliştirici ayarlarına gidiyoruz.

3.Adım: Geliştirici ayarlarında “Emulation” sekmesine tıklıyoruz.

4.Adım: Burada “Mode” altındaki “User agent string” kısmına tıklayarak onu Microsoft Edge’den Opera, Chrome veya Mozilla Firefox’tan herhangi birine getiriyoruz.

whatsapp_uygulamasi

Şimdi WhatsApp Web ana sayfasına dönerek QR kodunu bulabilir ve telefonumuzla eşleştirebiliriz.

Önceki İçerikYoutube Arka Planda Oynatma Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikWhatsapp Mesajları Gelmiyor yada Geç Geliyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz