Youtube Arka Planda Oynatma Nasıl Yapılır?

0
1279

Bildiğiniz gibi akıllı telefonlarda en çok yapılan işlemlerden biriside müzik dinlemek diyebiliriz.Yani neredeyse hepimiz akıllı telefon sahibiyiz ve gerek iş yerinde gereksede araçlarda müzik dinliyoruz.Bazen ise istediğimiz müziği bulmak için kayıtlı müzikler değil farklı uygulamalar ile müzik dinlemeye çalışıyoruz.en iyi sistem için Youtube uygulamasını kullanıyoruz.Fakat Youtube bazı durumlarda bizi yalnız bırakıyor ve sorunlar yaşabiliyoruz.Sorun ise ekranı kapattığımızda yada farklı bir uygulama açtığımız zaman Youtube kapanıyor ve müzik dinlememiz engelleniyor.Bu gibi durumlar için ise Youtube uygulamasının arka planda çalışması gerekiyor ve müzik dinlemeye devam edebilmemiz gerekiyor.

Android cihazlar için ise Youtube uygulaması ile müzik dinlemek istiyorsanız ve arka planda çalıştırmak istiyorsanız ufak bir uygulama ile bunu yapabilirsiniz. FireTube uygulaması ile ücretsiz bir şekilde uygulaması arka planda çalıştırabilir ve müzik dinleyebilirsiniz.

Ancak FireTube uygulaması uzun zamandır resmi Android uygulama mağazası olan Google Play Store’da bulunmuyor.Geliştirici uygulamayı Amazon AppStore’da yayınlamış olmasına karşın, özellikle Türkiye’deki pek çok kişi FireTube uygulamasının adını bile duymamış durumda.

FireTube v1.3.2.apk-1446391438

Önceki İçerik1 Kezban 1 Mahmut Ne Zaman Başlayacak?
Sonraki İçerikWhatsApp Web Microsoft Edge’de Nasıl Kullanılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz