Whatsapp Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim?

0
1067
Whatsapp Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim

Whatsapp Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim
Son zamanların internet üzerinden kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması bildiğiniz ve kullandığınız gibi Whatsapp diyebiliriz. Whatsapp üzerinden istediğiniz gibi farklı ayarlar yaparak istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Whatsapp üzerinde kullandığınız numaranızı değiştirmek istediğiniz zaman bile sizin için bu numara değiştirme işlemi sunmaktadır. Yani Whatsapp için kullandığınız numaranızı farklı bir numaraya çevirebilir ve kullanabilirsiniz. Peki Whatsapp numaranızı nasıl değiştirebilirsiniz yani Whatsapp Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim onu görelim..

Whatsapp Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim
-Bu işleme başlamadan öncem mutlaka internet bağlatınızın olup olmadığını kontrol ediniz ve internet bağlantısını sağladıktan sonra işleme başlayınız. Aksi halde olmayacaktır.

-Telefonunuzda eski telefon numarasının WhatsApp’ta doğrulanmış olduğundan emin olun. WhatsApp’ta hangi telefon numarasının doğrulanmış olduğunu WhatsApp > Menü Tuşu > Ayarlar > Profil fotoğrafınıza dokunarak görebilirsiniz.

Telefon numaranızı değiştirmek için
-Cihazınıza yeni numaranızın yeni SIM kartını takın.
-WhatsApp’ı açın.
-Telefonunuzda eski telefon numaranızın şu anda doğrulanmış olduğunu kontrol edin. WhatsApp’ta hangi telefon numarasının doğrulanmış olduğunu WhatsApp > Menü Tuşu > Ayarlar > profil fotoğrafınıza dokunarak görebilirsiniz.
-WhatsApp > Menü Tuşu > Ayarlar > Hesap > Numara değiştir’e gidin.


-Kutuya eski telefon numaranızı girin.
-En alttaki kutuya yeni telefon numaranızı girin.
-Ekranın en üstündeki Bitti’ye dokunun.
-Yeni telefon numaranızı doğrulamaya yönlendirileceksiniz.
Bu işlemden sonra ise artık yeni numaranızı WhatsApp üzerinden kullanabilirsiniz. Farklı bir numaraya geçtiğiniz zaman ise aynı şekilde numara değiştirme işlemini yapabilirsiniz.

Önceki İçerikFaturalı Hattan Hazır Karta Nasıl Geçebilirim
Sonraki İçerikAsus Laptop Driver Güncelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz