Asus Laptop Driver Güncelleme Nasıl Yapılır

2
4785

Asus Laptop Driver Güncelleme
Akıllı telefonların piyasada artışından sonra bildiğiniz gibi artık eskisi gibi Laptop kullanmıyoruz ve bazı büyük firmalar Laptop satışından zarar ettiğini ve farklı sektörlerde boy gösterme çalışıyor. Tabi bu Laptop kullanım şartlarını değiştirmiyor ve halen en çok kullanılan mobil cihazlar arasında yer almaktadır. Peki Asus marka bir cihazımız varsa ve yeni kurulum yada mevcutta bulunan driver dosyalarını nasıl güncelleyebiliriz onu görelim..
Asus Laptop Driver Güncelleme
Güncelleme işlemini isterseniz program yardımıyla güncelleme yapabilirsiniz, istersenizde Asus üzerinden güncelleme dosyalarını indirerek güncelleyebilirsiniz. Güncelleme işlemi için en sağlam yöntem ise her zaman Asus resmi sitesi üzerinden indireceğiniz Driver dosyalarıdır. Bu dosyalar genel olarak güncel yazılımlardır ve her zaman indirilebilir linklere sahiptir.
1- Program ile güncelleme işlemi için güncelleme programı indirerek tüm driver dosyalarını kontrol edebilir ve eksikleri güncelleyebilirsiniz. Bu işlem için mutlaka internet bağlatınız olması gerekmektedir. Piyasada bulunan driver güncelleme programlarından birisi Driver Booster programıdır. Bu program sayesinde internet bağlantısı ile driver güncelleme yapabilir ve güncel driver dosyalarını kullanabilirsiniz.


2- Diğer güncelleme işlemi ise Asus firması üzerinden indireceğiniz güncel dosyalar olacaktır. Bu işlemi ise Asus sitesi üzerinden kullandığınız Laptop modelini seçerek indirme işlemi yapabilir ve daha sonra güncelleyebilirsiniz. Buradan driver dosyalarına ulaşabilirsiniz.


Güncelleme işleminden önce ise cihazınızda kullandığınız işletim sistemi versiyonunu ve model numarasına göre giriş yapınız ve eksik olan yada güncel olan driver dosyalarını indirerek güncelleme işlemini yapabilirsiniz. Günce dosyaları ise istediğiniz zaman Asus sitesi üzerinden kontrol edebilir ve güncelleyebilirsiniz.

Önceki İçerikWhatsapp Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim?
Sonraki İçerikTurkcell Vınn Numaramı Nasıl Bulabilirim
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz