Faturalı Hattan Hazır Karta Nasıl Geçebilirim

1
9301

Piyasada çok fazla alternatif olmadığı için Turkcell,Vodafone ve Türk Telekom operatörlerinin dışında Türk Telekom alt yapısınız kullanan diğer alt firmalarda bulunmaktadır. Kullanıcılar ise faturalı ve faturasız olarak kullanım sağlamaktadır. Yani hattınız için ya ay sonunda fatura öderseniz yada istediğiniz gibi hattınıza TL yükleme yaparak kullanabilirsiniz. Tabi bazı kullanıcılar faturalı hatta sorun yaşayanlar için genel olarak istedikleri gibi fatura gelmediği zaman faturasız yani kontörlü hatta geçmek isteyebilirler.
Faturalı Hattan Hazır Karta Nasıl Geçebilirim
Peki hattınızı Faturalı Hattan Hazır Karta yani Faturalı hattan Kontörlü bir duruma nasıl geçirebiliriz yada nasıl faturasız hat kullanabiliriz.. Eğer hat sizin üstünüzeyse ilk akla gelen müşteri hizmetleridir. Genel olarak Vodafone bir hatta sahipseniz bu işlemi Vodafone Müşteri Hizmetleri anında sağlamaktadır ve Faturasız hatta hangi tarifeyi kullanabileceğinizi size anlatarak geçiş işlemi anında yapmaktadır. Bu durum Diğer operatörler içinde geçerlidir yani Müşteri Hizmetlerini arayarak işleminiz anında yapabilirsiniz ve Faturasız hatta geçebilirsiniz.

Turkcell Müşteri Hizmetleri Numarası
Turkcell hatlı telefonunuzdan sadece 532’yi tuşlayarak ister sesli yanıt sisteminden isterseniz canlı müşteri temsilcisiyle işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. ​Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 5325320000’ı tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri’ne ulaşabili​​​​​rsiniz.​​​​​

Vodafone Müşteri Hizmetleri Numarası
Peki VODAFONE müşteri hizmetleri numarası kaç? Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 ‘yi; diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 0 (542) 542 00 00’ı , yurtdışından +90 (542) 542 00 00’ı arayarak ulaşabilirsiniz.

Türk Telekom Müşteri Hizmetleri Numarası
Yurt içinde Türk Telekom mobil hatlarınızdan yaptığınız 444 1 500 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri aramaları yurt içi ücretlendirmesi eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız var ise bu yönlerden düşer; eğer tarifenizde her yöne ya da sabit hat yönüne kullanım hakkınız yok ise tarifenizin sabit hat yönü dakika fiyatıyla ücretlendirilmektedir.

Diğer bir işlem ise Faturalı hattan Faturası hatta geçmek için size en yakın bayiye giderek işlem talebinde bulunmaktadır. Tabi bu bayi ana bayi olmak zorundadır. Alt bayi olarak bu işlem yapılmamaktadır.
Not : Buradan dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan birisi Faturalı hattan Faturası hatta geçtikten sonra eğer sözleşmeniz varsa mutlaka size sözleşme cayma bedeli gelecektir. Bu bedel ise bir fatura ve kullandığınız aylara ait indirimlerdir.

Önceki İçerikİphoneda Yedekeleme Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikWhatsapp Telefon Numaramı Nasıl Değiştirebilirim?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz