WhatsApp Messenger Güncelleme Nasıl Yapılır

1
7193

WhatsApp Messenger Güncelleme
Son zamanlarda en çok kullanılan sosyal medya uygulaması Facebook’un satın almasından sonra WhatsApp Messenger Güncelleme oldu diyebiliriz. Her gün bir yenilik ile karşımıza gelen WhatsApp Messenger güncellemeler ile kullanmamızı sağlıyor. Özellikle son olarak Hikayeler güncellemesi ile büyük oranda kullanım sağladı ve yeni WhatsApp Messenger güncellemeleri beğenilmeye başlandı diyebiliriz. Genel olarak Android ve İOS cihazlar üzerinde kullanılan WhatsApp Messenger Güncelleme olarak ise bu işletim sistemi üzerinde almaktadır. Peki bu işletim sistemlerini kullanıyorsak WhatsApp Messenger güncelleme nasıl yapılır Instagram uygulaması nasıl güncellenir onu görelim..

Android üzerinden WhatsApp Messenger güncelleme
1- Google Play üzerinden WhatsApp Messenger Güncelleme
Eğer uygulamanız cihazınız üzerinde yüklü ise ve yeni güncellemeden faydalanmak istiyorsanız Google Play üzerinden yapabilirsiniz. Yüklü olan WhatsApp Messenger uygulaması yeni güncelleme ile Google Play üzerinde Güncelle seçeneği çıkacaktır ve güncelleme hazır demektir ve güncellemeyi yapabilirsiniz.

Sadece WhatsApp Messenger Güncelleme değil aynı zamanda android cihazınızın üzerinde bulunan diğer uygulama yada oyunlarıda buradan bu şekilde güncelleme yapabilirsiniz.

2- APK dosyası üzerinden WhatsApp Messenger Güncelleme
Bu işlem için ilk olarak Android cihazınız üzerinden ayar yapmanız gerekmektedir. Bu ayarlar için ise
Menü tuşunu ya da Uygulamalar bölümünü kullanarak AYARLAR‘a gidin.Güvenlik’e basın ve Bilinmeyen Kaynaklar (Market üzerinden bilinmeyen uygulamaların alınmasına izin ver.

Daha sonra ise WhatsApp Messenger uygulamasını APK olarak indirmelisiniz yada bilgisayarınıza indirdiğiniz uygulamayı data kablosu yada farklı bir yöntem ile telefonunuza atmalısınız. Siz APK uzantılı dosyayı kurmaya başladığınız zaman ise yeni sürüm yüklenmiş olacak ve WhatsApp Messenger Güncelleme yapılmış olacaktır.

İphone cihazlarda WhatsApp Messenger Güncelleme
Bu işlem diğer Google Play üzerinden yapılan güncellemeye benzemektedir. Yapmanız gereken App Store uygulaması üzerinden gelen güncellemeleri kontrol etmelisiniz. Aynı şekilde WhatsApp Messenger Güncelleme işleminide buradan yapabilirsiniz..

İsterseniz bu güncellemeleri tek tek istersenizde hepsini birden yapabilir ve güncelleme işlemini tamamlayabilirsiniz. Güncelleme işlemi için ise mutlaka Wifi bağlantısınız kullanamalısınız aksi halde hattınızda bulunan internet paketi bitebilir ve sorun yaşayabilirsiniz. İphone WhatsApp Messenger güncelleme olarak değil bu bölümden iphone üzerine gelen tüm uygulama ve oyun güncelleme işlemlerini yapabilir ve gelen güncellemeleri hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Önceki İçerikInstagram Güncelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikMobilCool Nasıl İptal Edilir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz