MobilCool Nasıl İptal Edilir

7
3099

KURALLAR VE ŞARTLAR
MobilCool, Aloe Consulting, S.L. ’nin sahibi olduğu, HTML5 servisleri destekleyen telefon, tablet ve bilgisayarlarla uyumlu, haftalık ücretlenen bir içerik servisidir.
MobilCool sayfalarında bulunan veya hizmetlerini kullanan siz kullanıcı, aşağıdaki hüküm ve şartları kabul etmiş sayılmaktasınız. Eğer kabul etmiyorsanız, lütfen bu servisi kullanmaya devam etmeyiniz. Aloe Consulting, S.L. iş bu servis hükümlerini, üyelik şartlarını, gizlilik politikasını, genel site şartlarını ve/veya bu sitede yayınlanan diğer şartları, kuralları veya sözleşmeleri düzenli olarak incelemek sizin sorumluluğunuzdadır. Herhangi bir değişiklikten sonra, servisin kullanımına devam edilmesi ve servisin sunduğu herhangi bir hizmete ilişkin olarak işlem yapılması, söz konusu değişikliği kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Servisi Üyelik Bilgisi:
Servis Başlangıcı: Kullanıcılar mobil internet ve kablosuz internet bağlantısı ile servisi alabilirler.
Ücretlendirme:
Bu servis haftalık ücreti vergiler dahil 14, aylık toplam 56’dir. Servis, kullanıcı iptal talebinde bulunmadıkça devam edecektir ve haftalık otomatik yenilecektir.
Servis Süresi:
Servis iptal edilmediği sürece abonelik otomatik devam edecektir ve haftalık olarak yenilecektir. Servis süreci boyunca kullanıcı servis yenilenmeden önce ve yenilendikten sonra hatırlatıcı SMS alacaktır.
Şikayet ve Öneriler:
Servis iptali ve servis ile ilgili şikayetleriniz ve sorularınızı mail ve telefon yoluyla iletebilirsiniz. Müşteri Hizmetleri: 08503046741 E-Posta:

Önceki İçerikWhatsApp Messenger Güncelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikAndroid Yüklü Uygulamalar Nasıl Silinir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz