Whatsapp Kişi Engelleme ve Engel Kaldırma

0
2477

Sosyal Medya devi Facebook’un Whatsapp’ı satın almasından yeni özellikleri ile neredeyse herkesin kullandığı tek mesajlaşma uygulaması whatsapp oldu diyebiiriz.Yeni özellikleri bildiğiniz gibi Sesli arama özelliği,Tarayıcı özelliği ile daha çok jitleye hitap etmeye başlayan whatsapp ne kadar kullanışlı olsada zaman zaman istemediğimiz şeylerde olabiliyor.İstemediğimiz durumlar ise yazmak istemediğiniz kişiler ve engelleme işlemdir.Konuşmak istemediğiniz kişileride hatırlayacağınız gibi Msn,skype vb programlarda olduğu gibi engelleme özelliğide bulunmaktadır.Bizde sizler için engelleme nasıl yapılır yada yaılan engelleme nasıl kaldırılır onu göstereceğiz.

Whatsapp üzerinden birini engellemek isterseniz engellemek istediğiniz kişiye whatsapp üzerinden dokununuz ve sağ köşede bulunan üç nokta işaretine geliniz.Buradan Diğer sekmesine geldiğinizde ise Engelle seçeneğini göreceksiniz.İşlem gayet basit olacaktır.

whatsapp-kisi-engelleme

Daha sonra ise engellemek istediğiniz kişinin engellini kaldırmak istiyorsanız Tekrar Ayarlar bölümünden Gizlilik ve Engellenen kişileri görebilirsiniz.Buradan da istediğiniz kişinin engelini kaldırabilirsiniz.

whatsapp-engelleme-yapmak

Bu ayar sadece whatsapp için birtanesi daha farklı ayarları için sitemizi takip edebilirsiniz.Tabi uygulama güncellendiği sürecede yeni özellikler eklenecektir.

Önceki İçerikGoogle Chrome Eklentilerini Nasıl Kaldırılır
Sonraki İçerikCasper VIA Serisinde Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz