Vodafone SüperNet Başvuru Formu

0
1854

Vodafone yalın internet ile ev telefonu faturalarına son!

Vodafone yalın internet kampanyasında 16 Mbps’e kadar hızda limitsiz ve telefonsuz internet için aylık 49,90 TL sabit fatura ödersiniz ve internet bağlantınız telefonsuz olduğu için sabit telefon faturası ödemezsiniz.

Vodafone yalın internet paketi Vodafone net’in sunmuş olduğu internet kampanyaları arasında en ucuz internet kampanyasıdır.

Vodafone yalın internet paketinde ekstra bir yalın internet bedeli yoktur.

Farklı bir internet operatöründen Vodafone yalın internet kampanyasına geçmeniz durumunda eski operatörünüz ile yapmış olduğunuz bir taahhüt var ise bu taahhütten doğacak taahhüt iptal bedelinin 120 TL’ye kadar olan kısmı Vodafone net tarafından karşılanmaktadır.

Vodafone yalın internet kampanyası kapsamında 24 aylık taahhüt süreniz boyunca limitsiz internet faturanız 49,90 TL olarak ücretlendirilir.

Vodafone yalın internet paketinize ek olarak ADSL modem talep etmeniz durumunda 24 ay boyunca faturalarınıza ek olarak aylık 3 TL ADSL modem bedeli yansıtılır.

Vodafone yalın internet başvurusu için yapmanız gereken aşağıdaki başvuru formunu doldurup göndermek. Başvurunuz elimize ulaştığında müşteri hizmetleri yetkilisi sizi arayacak ve Vodafone yalın internet kampanyası hakkında sorularınızı yanıtlayıp, onaylamanız durumunda başvurunuzu tamamlayacaktır.

vodafone-net-basvuru

Yalın internet kampanyalarından yararlanabilmek için gerekli evraklar nelerdir?
•Abonelik Sözleşmesi,
•Kampanya Başvuru Formu,
•İnternet İşletmeci Değiştirme Formu,
•Telefon İşletmeci Değiştirme Formu,
•Kimlik Belgesi Fotokopisi (Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet)

Önceki İçerikMaalesef com.android.phone durduruldu hatası
Sonraki İçerikTurkcell T70 Özellikleri ve Fiyatı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz