Vodafone Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır

0
9473

Vodafone Rehber Yedekleme
Akıllı telefonlarda en önemli kullandığımız bilgilerimizi rehber bilgilerimiz yada cihazımızda bulunan resimler,videolardır. Bunlar silinirse sorun yaşayabilir ve geri gelsin diye fazlasıyla uğraşabiliriz. Özellikle iş hayatınızı etkileyen durumlardan biriside rehber bilgilerinizdir. İster İOS bir cihaz kullanının istersenizde Android işletim sistemine sahip olan bir akıllı telefon olsun. Mutlaka cihazda bulunan bilgileri yedeklemeli ve daha sonra bunları daha stabil bir şekilde yeni cihazınıza yükleyebilmelisiniz. Cihazın işletim sistemine yada markasına göre yedekleme durumu değişebilir. Bu yedekleme sistemi cihazın mevcut yazılımını kullanarak yada farklı bir markaya özel program kullanarak yedekleme yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.
Peki Android bir cihazınız olsa ve Vodafone hattınız olsa nasıl bir yedekleme yapabilirsiniz onu görelim..

Vodafone Güvenli Depo
Vodafone Güvenli Depo

Android yada İOS olması bu durumu değiştirmez. Eğer hattınız Vodafone bir hat ise Google Play yada App Store üzerinden Vodafone Güvenli Depo üzerinden rehber yedekleme işlemini kolayca yapabilirsiniz.
Vodafone Güvenli Depo Nedir
– Güvenli Depo hizmetinden Vodafone Bireysel aboneleri yararlanabilmektedir.
– Vodafone Güvenli Depo ile tüm fotoğraf, videolarınız ve rehberiniz yedeklenir; telefonunuzun başına bir şey gelmesi durumunda dosyalarınızın tümüne diğer cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
– Herşeyi veya istediklerinizi yedekleyin. Otomatik yedekleme saysesinde tüm yeni fotoğraflar ve videolarınız ve yeni eklediğiniz tüm kişiler Vodafone Güvenli Depo’da otomatik yedeklenir.
– Güvenli Depodaki fotoğraflarınıza bilgisayarınızdan https://guvenlidepo.vodafone.com.tr adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
-1 GB yedekleme alanı Tüm Vodafone’lulara ücretsiz.

Eğer siz uygulama ile değilde program üzerinden yedekleme yapmak istiyorsanız bu işlemi Cihazın markasına göre değişim gösteremektedir. Samsung bir cihaz kullanıyorsanız kendi programı olan Smart Switch programı ile bunu yapabilirsiniz.


Smart Switch programı indirdikten sonra yapmanız gereken cihazı bağlanmak ve yedekleme istediğiniz bölümleri işaretleyiniz. Kısa süre sonra yedekleme işlemi bitecektir ve aynı şekilde yedeklerinizi istediğiniz cihazınıza geri yükleyebilirsiniz.

Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Rehber Yedekleme: Kişi Yedekle
Developer: Enkisa
Price: Free

Eğer cihazınızdaki yedeklerinizi VCF uzantısı olarak alabilirseniz en güzel yöntemlerden birisi ise Gmail hesabınıza rehberinizi yüklemek olabilir. Burada siz Gmail olarak yükleme yaparsanız sadece gmail hesabınızı ister İOS cihanızıda istersenizde Android yüklü cihazınızda açarak yedeklerinizi kullanabilirsiniz.

Yukarıdaki bölümden aldığınız yedekleriniz yükleyebilir ve siz hangi cihazınızda açarsanız açın rehberinizi senkronize ettiğiniz anda işlem tamamlanmış olacaktır.

Önceki İçerikManchester Nasıl Bir Şehirdir
Sonraki İçerikKaan N1 Radyo Var mı?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz