Kaan N1 Radyo Var mı?

0
1387

Kaan N1 Teknik Özellikleri
Altın ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen telefon, yekpare metal kasa kullanıyor. Telefonun arka yüzeyinde 0,3 saniyede okuma yapabilen bir parmak izi sensörü yer alıyor. En kalın noktasında 7,3 mm kalınlığında olan Kaan N1, 165 gramağırlığında.  5.5 inç boyutlu ekranda IPS LCD panel kullanan ve Full HD çözünürlük sunan telefon, çizilmere ve darbelere karşı Dragon Trail teknolojisiyle korunuyor. Bu teknolojiyi, daha önce birçok Sony modelinden anımsıyoruz. Son dönemin popüler işlemcileriden biri olan 8 çekirdekli Helio P10işlemcisini kullanan telefonda, bu işlemcinin yanı sıra 3 GB RAM, Mali-T860 MP2 grafik birimi ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor.Dahili depolama alanı microSD kart desteğiyle 128 GB’a kadar arttırılabiliyor.  Ön tarafta 88 derece açıyla çekim yapan 8 MP‘lik bir ön kamera yer alırken, ana kamera 13 MP olarak karşımıza çıkıyor. CAT 6 ile beraber 4.5 G destekleyen Kaan N1, Bluetooth 4.0 desteğine de sahip. Son olarak telefonda 3000 mAh kapasiteli bir pil olduğunu da belirtelim.


Kral
Kral
Price: Free

Kaan N1 Radyo Var mı
Kaan N1 modeli özellikleri bakımından gayet iyi bir cihaz diyebiliriz ama kullanıcılar için aranan özelliği son zamanlarda Radyo özelliğidir. Kaan N1 modelinde Radyo özelliği maalesef yok ve uygulama indirerek internet üzerinden radyo kullanılabilir.

Önceki İçerikVodafone Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile Eskiyi Getir-Yeniyi Götür Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz