Vodafone Bana Ne Var Nasıl Yapılır?

0
2514

Vodafone Bana Ne Var Nasıl Yapılır
Vodafone, bana ne var kampanyası ile kullanıcılarına her hafta sürpriz hediyeler dağıtmaktadır. Bu kampanyada bulunan çarkın çevrilmesiyle kullanıcıya denk gelen hediye kullanıcının hattında tanımlanmaktadır. Tüm Vodafone kullanıcıları bu kampanyadan her hafta yararlanabilme imkanına sahiptir.
Nasıl Kullanılır?
Bu uygulamanın kullanılabilmesdi için bir akıllı telefona ihtiyaç vardır. Bu cihazda Vodafone Yanımda uygulaması yüklü olmalıdır. Vodafone Yanımda uygulaması, Vodafone tarafından piyasaya sürülen, Vodafone kullanıcılarının online işlemleri kolayca halledebileceği bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde her türlü paket, TL gibi yüklemeler kolayca yapılabilir. Vodafone Yanımda uygulaması, kullanılan cihazın işletim sistemine göre cihaz marketlerinden ücretsiz şekilde edinilebilir. Bu uygulama cihazda yüklüyse de en güncel halinin bulunması gerekmektedir. Bu kampanyanın diğer bir güzel yönü ise akıllı telefonu olmayanlar da bu kampanyadan yararlanabilmektedir.
Akıllı Telefon Değilse;

  • Cihazınızın mesaj oluşturma bölümüne giriş yapınız.
  • Mesaj olarak “BANANEVAR” yazınız.
  • Bu mesajı 5065 numarasına ücretsiz şekilde gönderiniz.
  • Bu mesajı pazartesi günü göndermeniz durumunda kampanya kapsamında hattınızda belirlenen sürpriz hediyeniz tanımlanacak ve size mesaj ile bildirilecektir.

Akıllı Telefon İse;

  • Vodafone Yanımda uygulamasına adımları takip ederek giriş yapınız.
  • Sol üst köşede bulunan menü simgesine dokununuz.
  • Menüdeki “Bana Ne Var” yazan kısma dokununuz.
  • Karşınıza bir çark gelecek ve bu çarkı çevirmeniz istenecektir. Bu çarkı çevirerek haftalık sürpriz hediyenizi alabilirsiniz.
  • Çarkta tanımlanan hediyeniz kısa süre içinde hattınızda tanımlanacak ve mesaj ile size bildirilecektir.

Neler Kazanılabilir?

Bana ne var kampanyası ile kazanılabilecek birçok hediye mevcuttur. Bunlardan bazıları dakika, internet ve sms hakkıdır. Bu hakların fazlalığı ve düşüklüğü gibi kullanım süreleri de değişiklik göstermektedir. Ayrıca Vodafone sürekli olarak sponsorlarla anlaşma yapmaktadır. Anlaşmalı olduğu alış veriş sitelerinden indirim çeki, hediye çeki gibi fırsatları yakalamanız da mümkün.

Hilesi Var mıdır?

Bazı durumlarda bana ne var hilesi gibi içerikler insanların karşısına çıkmaktadır. Hile ile daha çok ve daha iyi kazançlar sağlanabileceği düşünülmektedir. Fakat bu işlem numara bazlı yapılıp haklarını kullanan kullanıcılar veritabanına kaydedildiği için, bir kullanıcının hile ile haftada 1 kereden fazla bu hakkı kullanma şansı yoktur.

Önceki İçerikVestel Venus Z20 Ekran Görüntüsü Alma
Sonraki İçerikTürk Telekom Yeni Hat Bol Bol Kampanyası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz