Türk Telekom Yeni Hat Bol Bol Kampanyası

0
1173

Türk Telekom Yeni Hat Bol Bol Kampanyası
2019 Yılından sonra tüm hatlarda bazı zamlar oldu. Fiyat olarak ve kampanyalar olarak en uygun fiyatlar her zamanki gibi Türk Telekom operatöründe bulunuyor diyebiliriz. Özellikle 2019 yılından sonra yapılan ücret değişikliğinden sonrada yeni hat alanlar için Türk Telekom hatta yüklü olarak dakika, sms ve internet paketiniz yüklü olarak gelecektir. Türk Telekom BOL BOL kampanyası olarak satın alacağını kampanyada 750 DK 750 SMS 8 GB yüklü olarak hattınıza tanımlanacaktır. Aynı zamanda bu kampanya dahilinde 6 ay boyunca aylık yüklediğiniz 30 TL için ekstra 2 GB daha alabileceksiniz.

– Kampanyadan, 29.01.2019 tarihi itibari ile yeni hat tesisi yoluyla Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, Faturasız Jet, TV8, BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosa Mobil haricindeki bireysel ön ödemeli tarifelerden birine gelerek, 30 gün içerisinde kampanyaya katılım için başvuruda bulunan ve oviz izni veren aboneler faydalanabilecektir.

-Kampanya kapsamında abonlere 30 gün geçerli yurt içinde her yöne kullanabilecekleri 750 dakika, her yöne 750 SMS ve 8 GB hediye paketi verilecektir. Üstelik kampanyadan yararlanan abonelerimiz, hat açılışını takip eden 6 ay boyunca, aylık tek seferde 30 TL ve üstü miktarda yükleme yaptıklarında, hatlarına o ay için 30 gün boyunca kullanabilecekleri 2GB daha yüklenecek!

-2 GB hediye faydasından kampanyaya katılım tarihini takiben, her ay bir kere olmak üzere 6 ay boyunca 6 kez faydalanılabilir. 6 ay boyunca her ay faydalanabilmesi için 30 günde bir tek seferde 30 TL ve üzeri tutarda yükleme yapılması gerekmekte olup, yükleme yapılmayan aylarda kampanyadan yararlanılamayacaktır.

Kampanyadan, son 30 gün içersinde ön ödemeli yeni hat tesisi yolu ile gelen aboneler yararlanabilecektir.
Kampanyadan faydalanmak için: BOLBOL yazıp, 5555’e SMS gönderin..

Önceki İçerikVodafone Bana Ne Var Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikE-Spor Lisansı Nasıl Alınır – E-Spor Kaydı Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz