Vestel Venus Z20 Ekran Görüntüsü Alma

1
1928
Vestel Venus Z20 Ekran Görüntüsü Alma

Vestel Venus Z20 Ekran Görüntüsü Alma
Ekran görüntüsü alma, bazı verilerin kaydedilmesini kolaylaştırdığı gibi, bir paylaşımı arkadaşları ile paylaşmak isteyenler için de vazgeçilmez bir özelliktir. Bu işlem sayesinde telefondaki ekranın görüntüsü alınıp istenilen şekilde kaydedilebilir, istenilen şekilde paylaşılabilir ve düzenlenebilir. Hayatımızı kolaylaştıran bu özellik yeni bir cihaz alan kişilerin ilk olarak öğrendiği özelliklerden biridir. Bu yazımızda Vestel Venus Z20 telefona sahip kullanıcılar için ekran görüntüsünün nasıl alınacağını anlatacağız. Bu yazıdaki adımlar uygulandığı halde Venus Z20 cihazda istenilen sayfanın görüntüsü alınıp, istenilen şekilde kullanılabilecek.

Vestel Venus Z20 bir telefona sahipseniz ve nasıl ekran görüntüsü alacağınızı bilmiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.

  • Ekran görüntüsünü almak istediğiniz sayfaya gelin.
  • Ses kısma ve güç tuşlarına aynı anda basınız. Bu tuşlara basılı şekilde bir süre bekleyiniz.
  • Ekran görüntüsü alındığına dair bir deklanşör sesi duyacaksınız. Aynı zamanda ekranda ekran görüntüsü alındığına dair bir efekt belirecek. Bu belirtiler ortaya çıktıktan sonra ses kısma ve güç tuşlarından elinizi çekebilirsiniz.
  • Bu işlemleri tamamlamanızla beraber ekran görüntüsü kaydedilmiş olacaktır.
  • Aldığınız ekran görüntüsüne bildirim çubuğunu aşağı doğru kaydırarak ulaşmanız mümkün. Ayrıca cihazınızda bulunan galeri kısmından da bu ekran görüntülerine ulaşmanız mümkün. Galeri de bulunan “Screenshots” adlı dosya içinde ekran görüntüleri kayıt altında tutulmaktadır.
  • Cihazınızda anlık olarak fotoğraflarınızın paylaşımını yapmanız mümkün. Çektiğiniz ekran görüntüsünü açarak alt kısımda bulunan paylaş simgesine tıklamanız gerekmektedir. Daha sonra karşınıza gelen ekranda paylaşmak istediğiniz mecrayı seçmelisiniz. Facebook, Instagram, Whatsapp gibi birçok alanda paylaşmanıza imkan verilmektedir. Bu ekranda fotoğrafı dilediğiniz gibi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Veya sosyal medyada paylaşım yapmak için kullanabilirsiniz.

Bu adımların uygulanması halinde ekran görüntüsü alma işlemi başarılı bir şekilde sonuçlanmış, gerekli düzenlemeler yapılmış ve istenilen şekilde paylaşılmış olacaktır. Bu adımları uygulamanız halinde ekran görüntüsü almayı başaramıyorsanız cihazınızdan kaynaklı bir sıkıntıdan olabilir. Bu durumda cihazınıza format atmanız, garanti kapsamındaysa garantiye göndermeniz, değilse de bilen bir kişiye cihazınızı gösterip tamir ettirmeniz tavsiye edilir.

Önceki İçerikVestel Venus Z20 Format Atma
Sonraki İçerikVodafone Bana Ne Var Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz