VLC Media Player ile Video Nasıl Kırpılır?

1
4028

 

Ücretsiz media oynatıcılardan birisi olan VLC Media Player birçok özelliği ile kullanıcıların beğenisini topluyor. Video çekmeyi seviyor ve çektiğiniz videoları sosyal hesaplarınızda da paylaşmak için video kesme programlarına ihtiyaç duyuyorsanız VLC Media Player’ide kullanabilirsiniz. Sadece media dosyalarını oynatmak dışında VLC Media Player ile yapabileceğiniz kolay bir kesme işlemini anlatacağız.

İşlem Sırası:

1. VLC Media Player’in son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Eğer emin değilseniz sürümden VLC Media Player linkine tıklayarak en son sürüm yazılımı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

vlc-video-kirpma1

2. View (Araçlar) bölümünden Gelişmiş Görünümü seçiniz.

3. Kesme işlemini yapacağınız videoyu açınız. Kesme işlemine başlayacağınız yere gelip kırmızı butona basınız, ve sonlandırmak için tekrar kırmızı butona tıklayınız.

vlc-video-kirpma2

Kayıt yerini değişrmediyseniz şu yola giriniz ve değiştiriniz : Araçlar > Seçenekler >  Giriş ve kodlayıcı > Çözücü  > Dosyalar  sırasını takip ederek gerekli değişikliği yapabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Mesaj Önizleme Açmak
Sonraki İçerikAndroid Cihazlarda Hafıza Kartı Nasıl Formatlanır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz