Android Telefonlarda Mesaj Önizleme Açmak

2
13379

 

Android cihazların yaygınlaşması neredeyse günlük hayatımızda heryerde özellikle mobil cihazlarda android cihazlar kullanılmaktadır.Özellike öğrenmek ve sıkıntılarımızı halletmek için baya bir arama işleminede giriyoruz.Nedeni ise ios cihazlara göre biraz daha özellikli olan bu sistem istediğimizi ayarları hemen yapamsakda kısa bir süre sonra ama yaparak durumu düzeltebilir hale geldik diyebiliriz.

Daha öncede ios cihazlarda yaptıgımız ayarları artık android cihazlara aramaya başladık diyebiliriz.Şimdi anlatacağımız durum ise size gelen mesajları normalde sadece 1 mesaj alındı şeklinde görüyorusunuz.Ama bu yapacağımız ayarlardan sonra ise ekranda gelen mesajları ekranda kimin ne yazıdığınız rahatca görebilirsiniz.

Bu ayarları yapmak için ise mesajlar bölümünden sol dokunmatiğe girererk ayarlar bölümüne giriniz.Daha sonra ise yukarıdan en solda daha fazla seçeneğini seçiniz.Buradan ise yapacağınız son işlem Mesaj Önizle seçeneğini aktif etmek olacaktır ve işlem tamamlanmış olacaktır.

Önceki İçerikTurkcell 3G Vınn Kurulum Resimli Anlatım
Sonraki İçerikVLC Media Player ile Video Nasıl Kırpılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz