Turkcell 3G Vınn Kurulum Resimli Anlatım

0
16330

turkcell-vın-kurulum
Heralde mobil dünyada son zamanlarda en çok duyduğumuz kelime 3G dir.Özellike mobil cihazlarda bu özelliği neredeyse hepimiz kullanıyoruz diyebiliriz.Geniş bir band sağlayan bu özellik sayesinde internet bağlantısını çok hızlı bir şekilde kullanmamızı sağlamaktadır.Tabi sadece mobil cihazlarda değil Gsm operatörlerinde de bu durumdan faydalanabiliyoruz.

Turkcell olarakda kullandığımız cihazın adınız Turkcell Vınn olarak belirledi.Belirli model cihazlar ile tabletten yada bilgisayarımızından bağlanarak internet bağlantısı sağlayan bu cihazlar ile internet bağlantısını istediğimizi yere taşımamıza yardımcı oldu diyebiliriz.

Özellikle son çıkardığı cihazlar ile bu bağlantı hızınız diğer firmalara göre biraz daha geliştirdi diyebiliriz.Turkcell Vınn 21.6 Mbps indirme hızı ile kullanıcıya daha fazla hız sağlamış bulunuyor.Peki bu cihazı aldık diyelim bilgisayarımıza nasıl tanıtabiliriz ve nasıl kullanabiliriz.

İlk olarak Vınn cihazı ile birlikte verilen data hattımızı turkcell vınn cihazına takalım.Daha sonra bilgisayarımızda bulunan herhangibir usb yuvasından giriş yapalım ve bekleyelim.Bilgisayarımız taktığımız vınn cihazına ait driverleri yüklemeye bağlayacaktır ve kısa bir süre sonra setup olarak karşınıza gelecektir.

turkcel-vınn-kurulum

İster setup dosyası ile istersenizde bilgisayarımıza girip sürücü halindeki icona çift tıklayıp kurulum işlemine bağlayabilirsiniz.
turkcell-connect-pin-kodu

Daha sonra ise kurulum işlemi bitecek ve ister masaüstünden istesenizde otomatik olarak gelen arayüzden vınn bağlantısı menüsüne gelebilirsiniz.Bu sefer sizden size verilen simkartta yazan pin kodunu isteyecektir.Doğru bir şekilde girdiğiniz taktirde giriş menüsü kullanıma açılacaktır.

turkcell-connect-baglan

Son bölümde ise artık bağlan bölümüne gelmiş olacaksınız.Turkcell internet olarak bağlan dedikten sonra ise sadece size bağlan demek kalacaktır.

Önceki İçerikFacebook Yeni iOS Güncellemesi
Sonraki İçerikAndroid Telefonlarda Mesaj Önizleme Açmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz