vk.com sitesine erişim engeli

24
8867

15.05.2012 tarihi ile rusların facebook olarak belirlediği Vkontakte.ru sitesi “Ulaşmaya çalıştığınız internet sitesi İstanbul Cumhuriyet Savcılığı 02.05.2012 55210 Sor. 55210 Sor. sayılı kararı ile erişime engellenmiştir”. gibi bir uyarı ile engellenmiştir . Daha öncede youtubeyede aynı şekilde bir karar alınmıştı ama belirli bir zaman açıldı..Tabi Vkontakte ne zaman açılacak bilinmiyor.

Vk com neden kapatıldı:

Nedeni tamamen internet üzerinde illegal yolla film seyrettiren yani ücretsiz film izleyin diyen sitelerin filmlerini vk.com üzerine yüklemiş olmaları. Telif hakları nedeniyle de mahkeme kararıyla vk.com’a erişim yasaklandı. Şimdi ne  olacağı bilinmiyor. Vk.com videoları silip itiraz eder mi orasıda meçhul. Youtube olayından farklı bir durum söz konusu şuan için. Bekleyip zamanla göreceğiz. Ancak vk.com u kullananlar için sıkıntılı günler olacak gibi.
Vkontakte Giriş Sorunu-Dns Ayarları 2012- Vkontakte Sitesine Erişim
Vk Giriş Sorunu- Vk Sitesine Erişim
vk.com sitesine erişim engeli

Eğer giremiyorsanız çözüm:
Kaynak : http://www.dnsayarlari.com/vk-coma-engellendi-vk-coma-baglanmak-icin-dns-ayarlari.html

Önceki İçerikAvea Kantin Paketi Facebook Kampanyası Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikGoogle Analytics Nedir – Google Analytics Ne İşe Yarar
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

24 YORUMLAR

  1. Ya bu nedir simdi,ben kiz arkadasimla konusamiyacammi.bu gun baglantim koptu kizla.hangi devirde yasiyoruz ya.cok kizdim ya bula bula vk yimi buldular. :Q

  2. böyle şey mi olur arkadaş ya.. skandal bu.. arabistanda mı yaşıyoruz yoksa türkiyede mi ? ben belarusda üniversite öğrencisiyim ve şimdi türkiyedeyim.. ben şimdi oradaki arkadaşlarımla konuşamayacak mıyım ? ? ? bütün iletişimim kesildi ! ! gerekenin yapılmasını bekliyorum !

  3. Savcının işi gücü yok herhalde. Ulan ne manyak şeylerle uğraşıyoruz. memleketin bütün sorunları bitti, suçlular cezalandırıldı savcılar bunlarla uğraşıyorlar demekki. Vayki vay. Bende Rusyaya giderim!.

  4. altı yıl boyunca vk.ru üzerinden sohbet etmiş olduğum arkadaşlarla konuşma hakkım elimden alınmış oldu..bu siteden bu güne kadar herhangi bir film indirmek aklıma dahi gelmemişti. eşim Rus vatandaşı, onun okul arkadaşları ile görüştüğü bir siteydi. Şimdi eşim gibi birçok yabancı insanın kendi bölgesinden insanlarla görüşüp mektuplaşma imkanı da ellerinden alınmış oldu. Türkiye’ye gelen BDT topluluğu ülkelerin turistleri de bu hak mahrumiyetine uğramış olacaklar. Bu konuda BDT ülkelerinin elçilikleri yakın zamanda müdahale olur temennisindeyim.

  5. adamlar tüm sorunları çözdü kontake kaldı demokrasi nerede insan hakları isteyen istedi gibi görüşmeli özgürlük nerede yoksa biz başka yeremi gidiyoruz galiba

  6. Arkadaşlar sinirlenmenin ne kadar aptalca olduğunu tekrar belirtmenin hiç bir anlamı yok şu saatten sonra VK ye nasıl ulaşırız engeli nasıl kaldırırız bir zamanlar youtubea ulaştığımız gibi köprü bi programla nasıl tekrar vk kullanırız onu araştırmalıyız öyle bir yol yöntem varsa paylaşın lütfen…Saygılar 🙂

  7. lutven ben çok beğenıörum in. tv. ru kanal, ıyabancyım aman turk vatandaşıım,ben kendım adina sizi turk tv kanalida seredıorum, beğenıorum aman hindistan dizileri vea sinemalar çok başka lutven kaldirin bu engeleme.sizin için daha ıyı olur başka onemli işe zaman vermeye, insanlar zatem streste ıyaşior,bizde strest dizi vea sinema seretti zaman atiorum.bu bari bizde esirgemeyn kaldirin engelemey

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz