uTorrent Programını Bilgisayardan Kaldırma

3
13196

uTorrent Nedir
µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir torrent indirme yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklarını en az kullanması ve küçücük boyutuyla çok başarılı bulduğumuz bir uygulama.
Çoklu kaynaklardan aynı anda indirmeyi destekliyor, genel veya her torrent dosyası için band limiti belirleyebiliyorsunuz. Kesilmiş, kopmuş bağlantıları kendisi devam ettirebiliyor. 45’den fazla dil desteği de sunan bu uygulama torrent indirenler için birebir.

uTorrent Programını Bilgisayardan Kaldırma
Windows işletim sistemi kullanıyorsanız ve uTorrent programını bilgisayarınızdan kaldırmak istiyorsanız aşağıdaki yol ile uTorrent programını bilgisayardan kaldırabilirsiniz.
1- Başlat düğmesi üzerinden basınız ve menü içerisinden Denetim Masası bölümüne giriniz.
2- Denetim Masası bölümüne geldiğiniz zaman biraz daha anlaşılır bir bölüm olarak görünümü değiştirebilirsiniz. Buradan yapacağınız işlem ise “Klasik Görünüm’e Geçiş Yap” satırına tıklayın.
3- Denetim Masası bölümüden ise “Program Ekle veya Kaldır” seçeneğine geliniz ve üzerine çift tıklama yaparak karşınıza bilgisayarınızda yüklü olan program listesini gösterecektir.
4- Buradan silmek istediğiniz yada konumuzda olduğu gibi uTorrent programını bulunuz.
5- uTorrent programını bulduktan sonra ise kaldır seçeneği ile programı kaldırınız. Kısa süre sonra program bilgisayarınızdan kalkmış olacaktır.

Önceki İçerikWindows 10 Güncelleme
Sonraki İçerikAdvanced SystemCare Nasıl Silinir ve Kaldırılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz