Advanced SystemCare Nasıl Silinir ve Kaldırılır?

1
1945

Advanced SystemCare Nedir
Advanced SystemCare programı bilgisayarınızdan gereksiz dosyaları kaldıran ve kullanım olarak bilgisayarınıza hız kazandıran bakım programıdır. Bilgisayarınız üzerinde bulunan tüm ayarları ve hızlandırma ayarlarınız bir tek tuşla yapabilen program olmazsa olmazlar arasındadır diyebiliriz. Advanced SystemCare programını ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Advanced SystemCare ile birkaç tık ile karmaşık olan bakım çalışmalarını tek tuşla yapabilir ve hızlı bir bilgisayara kavuşabilirsiniz. Advanced SystemCare içerisinde birçok uygulama bulunmaktadır. Bunlardan en çok kullanabileceğiniz olanı ise kayıt defteri hatalarını düzeltmeye ve gereksiz dosya temizleme uygulamasıdır. Bu işlemi yaparak daha hızlı bir bilgisayarınız olabilir.

Advanced SystemCare Nasıl Silinir ve Kaldırılır
Windows işletim sistemi kullanıyorsanız ve Advanced SystemCare programını bilgisayarınızdan kaldırmak istiyorsanız aşağıdaki yol ile Advanced SystemCare programını bilgisayardan kaldırabilirsiniz.
1- Başlat düğmesi üzerinden basınız ve menü içerisinden Denetim Masası bölümüne giriniz.
2- Denetim Masası bölümüne geldiğiniz zaman biraz daha anlaşılır bir bölüm olarak görünümü değiştirebilirsiniz. Buradan yapacağınız işlem ise “Klasik Görünüm’e Geçiş Yap” satırına tıklayın.

3- Denetim Masası bölümüden ise “Program Ekle veya Kaldır” seçeneğine geliniz ve üzerine çift tıklama yaparak karşınıza bilgisayarınızda yüklü olan program listesini gösterecektir.
4- Buradan silmek istediğiniz yada konumuzda olduğu gibi Advanced SystemCare programını bulunuz.
5- Advanced SystemCare programını bulduktan sonra ise kaldır seçeneği ile programı kaldırınız. Kısa süre sonra program bilgisayarınızdan kalkmış olacaktır.

Önceki İçerikuTorrent Programını Bilgisayardan Kaldırma
Sonraki İçerikGeneral Mobile GM 6 Çıkıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz