Twitter Hesabı Şifresi Nasıl Değiştirilir?

8
19297

Twitter Hesabı Şifresi Nasıl Değiştirilir
İlgi alanlarınızı, arkadaşlarınızın güncellemerini, kutlamarları ve dünyadaki birçok güncellemeyi takip edin.
Twitter uygulaması ile Twitter ilgi alanı arayabilir, arkadaş arayabilir ve takip edebilir, Tweet, Retweet ve doğrudan mesaj atabilir, resim ve internet sayfası paylaşabilirsiniz.Yani Twitter üzerinden istediğinizi ünlüleri takip edebilir yada mesaj atabilir yada belirli bir karakter sayısına göre yazılar yazabilirsiniz.Özellikle son zamanlarda reklam amaçlıda kullanılmaktadır.O yüzden birçok alanda Twitter’ı görebilirsiniz.

Twitter şifresi değiştirmek istiyorsanız bu işlem gayet basit bir işlemdir.İlk olarak Twitter hesabımıza giriş yapıyoruz.Daha Ayarlar bölümüne giriş yapınız.Sol bölümde ise Şifre bölümü yer almaktadır.Siz şifreye tıkladığınız zaman ise aşağıdaki gibi bir bölüm karşınıza gelmektedir.
twitter-sifre-degistirme

Burada yapmanız gereken işlem ilk kutucuğa eski şifresinizi yazmalısınız.Daha sonra ise Yeni Şifre ve Yeni Şifreyi tekrar yazmanızı isteyecektir.Değişiklikleri kaydet dedikten sonra ise işlem bitecektir.Buradan sonra ise giriş yapmak istediğiniz zaman yeni şifrenizi yazarak giriş yapmalısınız.

Tabi bu işlem şifrenizi biliyorsanız yapılabilecek bir yöntemdir.Fakat şifrenizi bilmiyorsanız şifremi unuttum seçeneğini kullanaiblirsiniz ve şifre hatırlatma ile yeni bir şifre alabilirsiniz.Bu gibi durumlar için ise mutlaka yapmanız gereken ayar ise Telefon Onaylı hesap işlemidir.Eğer şifrenizi Telefon Onaylı yaparsanız daha güvenli olacaktır ve giriş,şifre değiştirme gibi işlemlerde mutlaka telefon numarası istecektir.

Twitter ,Hesabı ,Şifresi, Nasıl ,Değiştirilir,Resimli Anlatım,Videolu anlatım,Twitter Hesabı,Twitter Hesabı Şifresi değiştirme,Twitter  password,Twitter şifresi

Önceki İçerikL.A. Noire: The Complete Edition Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikMehmet Aslantuğ Kimdir?Mehmet Aslantuğ biyografisi
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

8 YORUMLAR

  1. Twitter sifremi degistirdikten sonra telefondan hesabima giremiyorum bilgisayardan giriyo fakat telefondan isim ve sifremi yazinca yine isim ve sifre istiyor ne yapmam gerekiyor

  2. Şimdiki şifremi giriyorum iki kere yeni şifremi giriyorum ayarlar bölümünden kabul etmiyor
    Neyapmam gerek şifremi değiştirmeden hesabıma giriş yapamıyorum yardım edin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz