Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Faturasız ( Kontörlü ) Hatlar Ne Kadar?

8
39988

Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Faturasız ( Kontörlü ) Hatlar Ne Kadar – Kaç Para
Ülkemizde bildiğini gibi çok fazla gsm operatörü yok. O yüzden Kontörlü Hat Ücretleri Turkcell, Vodafone, Türk Telekom olarak sıralayabiliriz Hepsinin farklı satış fiyatları yada farklı kampanyaları vardır. Bu kampanyalar ise firmaya göre değişmektedir. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom için bizde hangi hattın ne kadar satış fiyatı var yada kaç paraya satılıyor 2017 fiyatlarını konumuzda anlatıyoruz.. Kontörlü Hat Ücretleri
Turkcell, Vodafone, Türk Telekom için farklı tarifeler var. Bu hat üzerinde bulunan TL miktarına göre değişmektedir. Ne kadar çok TL varsa fiyat o kadar artacaktır. Son zamanlarda ise en pahalı olarak dediğimiz Turkcell olarak görülmektedir ve TL miktarına göre fiyatı normal diyebiliriz.
Turkcell hattı satın almak istiyorsanız;
Turkcell hat sahibi olmak istiyorsanız Kontörlü bir satın alırsanız tek tip hat satmaktadır. Yani içerisinde 35 TL olan hattın fiyatı 65 TL olarak satılmaktadır. Yani hat ücreti size 30 TL ‘ye gelmektedir. Eğer Turkcell satın almak istiyorsanız hat ücreti 65 TL’dir. Kontörlü Hat Ücretleri

Vodafone bir hat satın almak istiyorsanız;
Vodafone hat sahibi olmak istiyorsanız tek tip hat olarak şu anda 55 TL olarak satmaktadır. Satın alacağınız Vodafone hat içerisinde ise HOSGELDIN40 yazarsanı ve 7000‘e gönderirseniz 40 TL’ lik konuşma hakkına sahip olabilirsiniz.
Türk Telekom hattı satın almak istiyorsanız;
Türk Telekom üzerinde 2 farklı hat satın alabilirsiniz. İçinde 5 TL olan ve 20 TL olan hatlar satılmaktadır. Bu hat fiyatları ise 5 TL olanlar 45 TL, 20 TL olan hatlar ise 55 TL olarak satılmaktadır. Yani hat ise 40 ve 35 TL olarak karşınıza gelmektedir.

Bu anlattıklarımız TL yani Kontörlü hatlar için geçerli olan fiyatlardır. Bu fiyatlar operatör firmalarının belirlediği fiyatlardır ve değişim gösterebilir ve özellikle kampanyalara göre değişebilir.
TL olarak yani Kontörlü bir hat satın almak istiyorsanız yani Faturalı bir hat satın almak istiyorsanız durum biraz daha farklı. Hat üzeri faturalı hatlarda 12 ay olarak bölünmektedir yani nakit olarak değil faturanıza 12 ay boyunca belirli bir ücret yansımaktadır. Eğer faturalı bir hat satın almak istiyorsanız hat ücreti ücretsiz değildir ve mutlaka ödüyorsunuz.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery Klavye Çalışmıyor
Sonraki İçerikİlluminati’nin Doğuşu ve Ardındaki Gerçekler
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

8 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz