İlluminati’nin Doğuşu ve Ardındaki Gerçekler

6
3064

İlluminati’nin Doğuşu ve Ardındaki Gerçekler – İlluminati Nedir
İlluminati aslında dünya için kontrol merkezi anlamına geliyor dersek hatalı birşey söylemiş olmayız. İlluminati dediğimiz zaman örgütün yöneticileri bulana kişilerin herhangi bir yolla doğrudan yada dolaylı olarak İlluminati’ye hizmet ettiği olarak biliniyor. İlluminati 1 MAyıs 1776 yılında Adam Weishaupt adında bir Kabbalacı bir Hukuk Profesörü ve Baron von Knigge ile kurulan bir gizli topluluk olarak bilinmektedir. İlluminati kelime anlamı ise Aydınlanmış olanlar anlamına gelen bir kelimedir. Günümüzde ise Aydınlanmış olanlar değil İlluminati şeklinde çok fazla duyabilirsiniz. Hatta İlluminati kelimesi bir çok filmde de konu olmuştur.
İlluminati topluluğu Rönasans döneminde olan bu topluluğun kelime anlamı olarak ise insanların düşüncelerini hür kılmak, dinsel dogmatik düşüncelerden arındırmak ve Newtoncu pozitif bilimi geliştirmek olarak görülmektedir ama dünya tarihinde en çok komplo teorisi almış topluluktur.
İlluminati son derece gizlilik içinde tutulan bilgiler içermektedir ve üyelerini kimse bilmemekteydi. Her üye için farklı bir kod adı ve takma adlar bulunmaktadır. Yani kimse gerçek ismini kullanmıyor ve gizli tutuluyor. Örnek olarak ise İlluminati içinde kurucu olan dam Weishaupt’un kod adı ‘Spartacus’ idi.
İlk kuruluş olarak 12 kişiden oluşan İlluminati grubu daha sonra ise 80 kişiye ulaşmıştır. 1874 yılında ise gizli siyasi amaçları olduğu öğrenilerek İlluminati yasaklanmıştı. 19. yüzyılın başlarında ise ünlü Alman filozof Hegel’in katılımı bu topluluğa yeni bir nefes, canlılık katmış ve İlluminati eski parlak dönemine geri dönmüş oldu.

İlluminati yeni üyesi olan Hegel ise Tez ve Antitez uygulamalarıyla yeni dünya düşüncesini geliştirdiği bir ütopya haline gelmiştir. Yani Hegel taze kan olarak İlluminati için farklı bir kapı aralamıştır. Dinsel dogmatik düşüncelerin egemen olduğu ülke olan İtalya’ya ulaşmış ve ünlü rönesansçı şahıslar tarafından Katolik Kilisesi’ne siyasi bir savaş başlatmıştır. Günümüzde ise İlluminati halen çok fazla ağırlığı olan ve faal bir yapısı olan hem siyasi,hemde askeri alanda çok fazla kendini göstermektedir. ABD üzerinde alınan birçok siyasi kararın bile İlluminati üzerinden geçtiği söylenmektedir. Çok ünlü olarak bilinen olaylar Myron Fagan’a göre Waterloo Savaşı, Fransız İhtilali ve açıklanamayan John F. Kennedy suikasti bu örgütün işi olarak bilinmektedir. Yukarıda belirttiğimiz gibi film konularına bile eklenen İlluminati bilindiği kadarıyla Holywood film sektörü bu örgütün elindedir. 10 adet yöneticisi ve 300’e yakın alt kadrosu bulunan İlluminati tanınmış ünlüler,bankacılar ve sanatçılar üzerine kurulmuş bir sistem diyebiliriz yada kısa adı olarak da zengin kişiler..


ABD dolarının üzerinde bile İlluminati’ye ait simgeler ve anlatımlar bulabilirsiniz. Yani İlluminati dediğimiz sadece bir grup değildir. Dünyanın en zenginlerinden birisi olan ama geçtiğimiz günlerde ölen David Rockefeller’da bu grubun üyeleri arasında olduğu söyleniyor. 91 yaşında olan Rockfeller dünyanın en büyük bankalarından Chase Manhattan Bank, Citibank ve Standard Oil, Mobil gibi dünya petrol pazarını elinde tutan dev şirketlerin en büyük hissedarıydı.

Önceki İçerikTurkcell, Vodafone, Türk Telekom Faturasız ( Kontörlü ) Hatlar Ne Kadar?
Sonraki İçerikVaillant Kombi Müşteri Hizmetleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

6 YORUMLAR

  1. Ruhlar uzaydan cennet adında bir gezegenden dünyaya gelmiştir. Ruhlar, bedendeki sacral hiatus adindaki bir kemige girerek beden bulmuş ve unlu tarihsel kişilikler olarak yaşamışlardır. Bazı ruhların isimleri tanrılarla ozdeslesmistir. Zeus, Odin vs. gibi.. Horus cennet, Horus’un gözü ise cennetin gözü manasına gelir. Illuminati sembolundeki göz de Horus’un gözü ile aynı gozdür. Yeryüzüne gelecek ve beden bulacak olan kurtarıcıyı yani Mesih’i temsil eder. Mesih aydınlanma ve bilgiyi temsil eder. Inanmak isteyenler için reenkarnasyon hakkında bazı ayetler ve hadisler mevcuttur.

    Yûnus / 4
    Meali:
    Hepiniz hesap vermek üzere O’nun huzuruna götürüleceksiniz. Bu Allah’ın kesinlikle gerçekleştireceği bir va’didir. O mahlûkâtı ilk önce yoktan var ediyor, yaratmaya aralıksız devam ediyor.
    Sonra, iman edenleri, sosyal adâleti, sosyal güvenliği temin etmek, refah payını artırarak toplumda dengeyi sağlamak maksadıyla, hâlis niyet ve amaçlarla, İslâm esaslarını, İslâmî düzeni hayata geçirenleri, iş barışı içinde bilinçli, planlı, mükemmel, meşrû, faydalı, verimli çalışarak nimetin-ürünün bollaşmasını sağlayanları, yerinde, haklı çıkışlar yaparak, düzelmeye, iyiliğe, iyileştirmeye ön ayak olanları, cârî-kalıcı hayırlar-sâlih ameller işleyenleri âdil bir şekilde mükâfatlandırmak için yeniden diriltiyor.
    Kulluk sözleşmesindeki ortak taahhütlerini, Allah’a iman, kulluk ve sorumluluk bilincini şuur altına iterek örtbas edip inkârda ısrar edenlere, kâfirlere, inkâr etmekte oldukları şeyler sebebiyle kaynar sudan bir içecek ve can yakıp inleten müthiş bir azap vardır.

    Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: “Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm:

    “İki sûr arasında kırk vardır!” buyurmuştur. Bunun üzerine oradakiler:

    “Ey Ebu Hureyre! Kırk gün mü?” diye sordular. Fakat o: “Birşey diyemem!” cevabını verdi. Tekrar: “Kırk ay mı?” dediler. O yine: “Bir şey diyemem!” cevabını verdi. “Kırk yıl mı?” dediler. O yine: “Bir şey diyemem!” cevabını verdi ve (Resûlullah’ın hadisine devam etti:)

    “Sonra allah semâdan su indirecek ve insanlar yerden sebze biter gibi bitecekler. İnsanda bir kemik hâriç hepsi çürür. Bu çürümeyen, acbu’z-zeneb denen kuyruk sokumu kemiğidir. Kıyamet günü yeniden yaratılış bundan terkîb edilecektir.”

    Buhari, Tefsir, Zümer 3, Amme 1; Müslim, Fiten 141, (2955); Muvatta, Cenâiz 48, (1, 239);

    Ankebût / 14
    Meali:
    Andolsun, biz, Nûh’u kendi kavmine peygamber olarak gönderdik. O da dokuz yüz elli yıl onların arasında kaldı. Neticede onlar zulümlerini sürdürürlerken tûfan kendilerini yakalayıverdi.

    Soru:
    Bir insan 950 sene nasıl yaşar? Beden değiştirerek? Allah’ın bir mucizesi olarak?

  2. illuminati kilisesi çoklu milyarderlerden oluşuyor ve gücü, örgüsü, zenginliği var ve dünyada ünlüsü. Bugün çevrimiçi illuminati tarikatına katılın ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir yuva ile 300 milyon dolarlık anında toplam kazanın ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000.000 dolar kazanın …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz