General Mobile Discovery Klavye Çalışmıyor

3
12385

General Mobile Discovery Klavye Çalışmıyor
Ülkemizde yüksek satış rakamlarını yakalayan akıllı telefon markalarından birisidir General Mobile firmasına ait olan Discovery modelidir. 1 Milyon satış adetine ulaşan General Mobile Discovery diğer marka ve modellere göre satış rakamları gayet iyi. Genel olarak kullanıcıların General Mobile Discovery modelinde sorunu soket sorunu yani şarj soketi sorunu olarak karşımıza geldi. Son zamanlarda ise yazılımsal olarak karşımıza gelen sorunlarda ise Klavye hatası olarak karşımıza geliyor. Bu hatada Klavyeye girmek istediğiniz zaman yada mesaj,whatsapp gibi bir bölümde mesaj yazmak istediğiniz zaman sesli arama bölümü karşınıza geliyor.. Discovery Klavye Çalışmıyor Hatası için çözüm konumuzda..


General Mobile Discovery Özellikleri
-Ekran boyutu: 4.7 inç IPS
-Ekran çözünürlüğü: 1280×720, 312 ppi
-İşlemci: Dört çekirdekli ARMv7 1.2 GHz
-RAM: 1GB
-GPU: PowerVR SGX 544MP
-İşletim sistemi: Android 4.2.1
-Ağırlık: 125 gram
-Kalınlık: 7.59mm
-Kamera: 8MP, 1080P
-Ön kamera: 2MP
-Batarya: 1800mAh

General Mobile Discovery Klavye Hatası Çözümü
Bu işlem için ise General Mobile Discovery Klavye için mesaj ayarlarını sıfırlayınız yada Google Uygulaması ve Mesaj uygulamasının ayarlarını sıfırlayınız. Bu işlem için ise
Öncelikle telefonunuzdan AYARLAR menüsünü tıklayınız. Daha sonra UYGULAMALAR menüsü;Hangi uygulamada geçmişin silmek istiyorsanız onu seçmeniz gerekmektedir ve biz Google Uygulaması ve Mesaj uygulamalarını seçiyoruz, İşlem yapmak istediğiniz uygulamaya dokunduğunuzda ÖNBELLEĞİ TEMİZLE seçeneğine dokunmanız yeterlidir. Bu işlemi ise Google Uygulaması ve Mesaj bölümü için tekrarlayınız. Daha sonra ise mesaj yazmak istediğiniz zaman karşınıza Giriş Yönetimi çıkacaktır. Bu işlemi ise mesaj yazma bölümünde basılı tutarak yapabilirsiniz.

Önceki İçerikFord Arıza Lambaları ve Anlamları
Sonraki İçerikTurkcell, Vodafone, Türk Telekom Faturasız ( Kontörlü ) Hatlar Ne Kadar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz