Turkcell Vınn Pin Kodumu Unuttum

10
11436

turkcell_smsplus_mesaj_egenlleme

Soruyu Gönderenin Adı : pelin / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:turkcellden vınn cihazı aldım ama pin kodunu doğru girmeme rağmen hatalı diyor ve açamıyorum.Pin kodumu nasıl öğrenebilirim

Cevap : Vınn yada telefon hattı olması arasında bir fark yok arkadaşım.İkiside aynı şeydir.Pin kodunuzu size cihazla beraber kredi kartı gibi bir kart ile vermiş olamaları gerekiyor.O kart üzerinde Pin ve Puk kodularınıza yazmaktadır.Siz eğer pin kodunuzu hatalı girmeniz durumudan o kartta bulunan puk kodu devreye girecektir.

1-İlk olarak vın cihazınızdaki kartı bie telefona takınız
2-Pin kodu hatalı olduğu için puk kodu isteyecektir.
3-Puk kodunu doğru bir şekilde girdikten sonra yeni bir pin kodu belirlemeniz gerekiyor.
4-İki kere doğru bir şekilde yeni pin kodunu girdikten sonra vınn cihazına takınız ve tekrar giriş yapınız.

Eğer yukardaki işlemi yapamassanız müşteri hizmetlerini arayıpda öğrenebilirsiniz.Şöyle bir durum daha var eğer puk kodunuda hatalı girerseniz yeni bir data hattı yani yedek sim kart çıkartmanız gerekmektedir.Bilginiz olsun.

Eğer takıldığınız bir nokta olursa bu konu altında sorularınızı sorabilirsiniz.

Önceki İçerikLollipop Virüsü Nasıl Kaldırılır
Sonraki İçerikSuya düşen cep telefonunu nasıl kurtarırsınız?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

10 YORUMLAR

    • ilk olarak giriş yaptığınız panel için giriş şifresi admin olarak yazmanız gerekiyor..Vınn wifi şifresi ise vınn modeminizin kapağınız açınız altında küçük bir kağıt üzerinde yazacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz