Turkcell Mobil Ödeme Paycell Nedir

2
3522

Turkcell Mobil Ödeme Paycell Nedir
Operatörlerin müşteriler için en kolay ödeme yöntemlerini tek bir platformda topladığı bir sistemdir Paycell. Artık her an her yerde dilediğin gibi faturalarınızı ödeyebileceksiniz. Türkiye çapında kullanıma sunulan en kapsayıcı sistem olarak bilinen paycell’de sadece bir telefon numarası ile güvenli alışveriş yapabilirsiniz.Son zamanlarda çeşitli marka ya da kuruluşlar adına pek çok kart ve hat gibi girişimler yapılmaktaydı. Ödemelerin daha toplu ve tek bir kanal üzerinden aktarımı için bu tarz icraatler yapılıyordu. Şimdi ise bu olayın bir benzeri olarak paycell çıktı.

Yapılan ödemeler ya da alışverişler Turkcell mağazalarından ve Turkcell çağrı merkezlerinden kolaylıkla sağlanabiliyordu. Her hattın kendi merkezinden yapılan ödemeler için ortak bir kart müşterilere sunuldu. Yani bir nevi dijital para olarak da düşünülebilir. Uygulamayı hemen denemek isterseniz, App Store ya da Google Play Store’dan indirebilirsiniz. Uygulamanın genel kayıt işlemlerini bitirdikten sonra tek yapmanız gereken ödeme yöntemini eklemeniz olacaktır.

Paycell ödeme işleminizi, Paycell logosu bulunduran anlaşmalı iş yerlerinde, web sitelerinde ve de mobil uygulamalarda kullanıma hazırdır. İlk etapta anlaşma sağlanan yerler olarak, ZUBİZU mobil uygulaması, Shell akaryakıt istasyonları, 532 çağrı merkezleri ve turkcell.com.tr alışverişlerinde kullanılabilir.
Bu şekilde bir numara adı altında tüm bilgileriniz eşleştirilir ve tek bir aşamada işleminiz kolaylıkla gerçekleşmiş olur. Tüm banka kartlarınızı bu şekilde kaydedip kullanabilirsiniz.

Önceki İçerikYapay Zeka Nedir
Sonraki İçerikZaman Kapsülü Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. herhangibi bir banka kredi kartı gibi kullanılabilirmi veya normal mağazalardan taksitli alışveriş yapılabilirmi madem işimizi bu kadar kolaylaştırabiliyor neden olmasın mı ??çünkü bazı müşteriler bankaların kara listesine alındı kredi kartı alamıyor mesela emekli vatandaşlar çok uzun süreli odemelrinde gecikmemiş hata yapmamış olan müşteriler için böyle bir kolaylık sağlayabilirmi bu paycell sistemi lütfen cevap istiyoruz saygılarımla ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz