Türk Telekom TL Yüklemeler Gelmiyor- Geç Yükleniyor

0
2808

Son 2 gündür yaşanan sorunlardan biriside Türk Telekom firması üzerinde bulunmaktadır.Özellikle TL yani Kontör yüklemelerinde TL’nin geç gelmesi yada yüklenmemesidir.Yapılan açıklamalarda da ise geç geleceğine ve yüklemelerin zamanla sağlanacağına yönelik açıklamalardır.Özellikle kullanıcılar bu durumdan oldukça rahatsız ve belirsizlik durumu devam ediyor..

Diğer bir durum ise Türk Telekom firması ile Devletimiz arasında yaşanan ödeme sorunu olduğu söyleniyor.Başbakan Yıldırım Reuters’a yaptığı açıklamada Türk Telekom’un hissedarının borcunun yapılandırmanın yanı sıra farklı bir formül ile de sorunun aşılmasına çalışıldığını söyledi

Başbakan Binali Yıldırım, Türk Telekom’un hissedarının (Oger Telecom) borç ödeme konusunda bir sıkıntı çektiğini ve bunun aşılması için borç yapılandırmanın yanı sıra farklı bir formül üzerinde de çalışıldığını söyledi.

Cumartesi akşam Cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda Reuters’ın konuya dair sorularını yanıtlayan Başbakan Yıldırım, Türk Telekom’un hissedarının borç ödeme konusunda bir sıkıntı çektiğini belirterek, “Şimdi bu sorunun aşılmasına çalışılıyor. Hariri ve Türk Telekom borçların ödenmesi konusunda bir çalışma yürütüyor” dedi.

Yıldırım, “Şirketin banka borcunun yapılandırmasının yanı sıra farklı bir formül üzerinde de çalışılıyor. Şirketin borç sorununun kalıcı olarak aşılması için de çalışılıyor” dedi ancak formül konusunda bilgi vermedi.

Kaynak : http://www.businessht.com.tr/piyasalar/haber/1317546-basbakandan-turk-telekom-kredisi-aciklamasi-iki-formul-uzerinde-calisiliyor

Önceki İçerikKansere Karşı Tüketilmesi Gerekenler
Sonraki İçerikGom Playerda Alt Yazı Nasıl Kaydırılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz