Türk Telekom Hat Devir İşlemi – Hat Sahibi Değişikliği

0
3193

Türk Telekom Hat Devir İşlemi – Hat Sahibi Değişikliği
Türk Telekom hattınız varsa ve hattınız farklı bir kişinin üzerineyse bu hattı belirli bir ücret karşılığında Türk Telekom Hat Devir İşlemi yaptırabilirsiniz. Bu işlem için ise en yakın Türk Telekom bayilerine gitmeniz gerekmektedir.
Türk Telekom hattımı başka bir kişiye nasıl devredebilirim, bu işlem için ücret öder miyim?
Hat devir işlemi için başvurularınızı Türk Telekom İletişim Merkezleri’ne yapmanız gerekmektedir. Devir talebinde, devralan ve devreden olmak üzere her iki tarafın devir formunu doldurup imzalaması gerekmektedir. Devreden sadece kimlik fotokopisini bırakırken devralan yeni abonelik için gerekli evrakları ibraz etmeli ve abonelik sözleşmesi doldurmalıdır.
Not : Bu işlem ücretsizdir. Devralan abonenin ilk faturasına Özel İletişim Vergisi yansıyacaktır.

Türk Telekom Hat Devir İşlemi – Hat Sahibi Değişikliği
Peki 18 yaşında değilsiniz yada hat sahibi olamıyorsunuz diyelim.. Büyük ihtimal hattınızı farklı bir kişi üzerine almış olacaksınız.. Belirli süre sonra hattınızı devir etmek isterseniz yani hat sahibi değişimi yapmak isterseniz ne yapmanız gerekiyor.. Türk Telekom hattınız ile devir işlemi yapmak için neler yapılır onları görelim..

– Hat devir işlemi için hat sahibinin ve hattı üzerine almak isteyen kişi en yakın Türk Telekom bayisine gitmesi gerekmektedir. Tabi bu devir işlemi için her iki kişinin de kimlikleri yada beyan için resmi evrakları yanında olması gerekmektedir.

– Kontörlü bir hattı devir yapma işlemi yapılıyorsa hat ücreti yeni hat gibi 13 Aralık 2018 tarihi ile 70 TL ücret alınır.

– Eğer Hat faturalı bir hat ise ilk fatura üzerine 55 TL bir ücret yansıtılır. Bu faturanız ile beraber ilk fatura döneminde gelecektir.

Önceki İçerik100 TL’ ye Taşınabilir Şarj Cihazı Önerisi
Sonraki İçerikHGS Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz