Türk Telekom Faturalı Hat Tarife Değişikliği

0
1336

Artık cep telefonu ve akıllı cihazlar hayatımızın bir parçası ve bunların iletişimini sağlayan sistem ise kullandığımız gsm operatörleridir. Bu sistem üzerinde birçok tarife ve kullanım sistemleri bulunuyor. Bu konumuzda ise sizlere Türk Telekom Faturalı Hat Tarife Değişikliği nasıl yapılır yada hangi sistemler üzerinden tarife değişikliği yapabilirsiniz onları anlatmak istiyoruz. Eğer Faturalı bir hattınız varsa tarifeniz size fazla gelebilir yada kullanımlarınız size az geliyor olabilir. Bu gibi durumlarda bazı kurallara dikkat ederek faturalı hattınızın tarifesini değiştirebilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz. Peki tarife değişikliği için neler yapmalısınız yada nasıl bir işlem uygulayabilirsiniz görelim..
1- Üst tarifeye geçmek
Eğer örnek olarak 1000 DK + 1000 SMS + 2GB olan bir tarife kullanıyorsanız ve üst tarifeye geçmek istiyorsanız bunu hiçbir cayma ücreti olmadan hızlı ve kolay şekilde yapabilirsiniz.
2- Alt tarifeye geçmek
Eğer alt tarifeye geçmek istiyorsanız örnek olarak 65 TL ödemesi olan bir tarife ödüyorsanız ve 35 TL olan bir tarifeye geçmek istiyorsanız kullandığınız ay kadar aldığınız indirimleri cayma ücreti olarak ödeme yaparsınız ve istediğiniz tarifeye geçersiniz.

Tarife değiştirme işlemini hangi kanallardan yapabilirsiniz onları görelim..
– 444 1 444’ten Türk Telekom Müşteri Hizmetleri arayarak işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir ve cayma ücretinide Müşteri Temsilcisinden öğrenebilirsiniz.
– Türk Telekom Online işlemler uygulamasını indirerek yada bilgisayar üzerinden giriş yaparak Faturalı Hat Tarife Değişikliği yapabilirsiniz.
Online işlemlere girebilmek için telefonunuz üzerinden bir şifre alabilirsiniz. Şifre alabilmek için

Önceki İçerikFethiye Saklıkent’e Nasıl Gidilir – Saklıkent Kanyonu Nerede
Sonraki İçerikSeo Hizmeti Nedir? Ne İşe Yarar?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz