Türk Telekom Cepten Bedava İnternet Kampanyası

0
2844

Ücretsiz internet kullanımı sağlayacağınız iki günün, haftanın hangi iki günü olacağı konusunda bilgilendirme, kampanyaya katılmanızın ardından Türk Telekom tarafından gönderilecek bilgilendirme mesajı ile belirtilecek. ”HEDIYE 2 GUN” yazıp 5555’e mesaj attığınız zaman sizde kampanyaya katılmış oluyorsunuz.

Türk Telekom’da haftanın 2 günü internet hediye!
Kampanya Bilgisi
Türk Telekom’da haftanın 2 günü cepten hediye internet sizi bekliyor. Üstelik yıl sonuna kadar!

turk_telekom_ucretsiz_internet_kampanyasi

Kampanyadan hem faturalı hem de faturasız müşterilerimiz yararlanabilirler.
Kampanyaya 17.02.2016 ile 05.04.2016 tarihleri arasında katılabilirsiniz.
Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar her hafta 2 gün, aylık 2GB ile sınırlı olmak üzere ücretsiz internet keyfi yaşayabilirsiniz.
Kampanyaya katılım faturalı ve faturasız toplam 1.000.000 müşteri ile sınırlıdır.
Faturasız hat kullanıyorsanız; kampanyaya katıldıktan sonra her ay düzenli olarak tek seferde 25TL ve üzeri yükleme yapmanız durumunda kampanya faydasından yararlanabilirsiniz.
SMS göndererek kampanyaya kayıt olduktan sonra ücretsiz günlerinizin hangileri olduğu bilgisi SMS aracılığıyla size ulaştırılacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom, TTNET veya Avea’dan en az birindeki aboneliğiniz devam ettiği sürece, abonelik, yer ve hatlarının bilgilerinizi paylaşarak kullanmamız ve bu firmaların kampanyalarını iletmemiz için onay vermiş olmanız gerekmektedir.

Önceki İçerikFacebook Güvenliği için Neler Yapmalıyız
Sonraki İçerikKredi Notu Nasıl Hesaplanır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz