TTNETten “Seçtiğin Süre Kadar” İnternet Dönemi

0
3576

Kısa süre için internete ihtiyaç duyanlara TTNET’ten taahhütnamesiz inetrnet paketi.

TTNET’in yeni hizmeti “Süreli İnternet”, özellikle yazlıkçılar ve öğrenciler gibi belirli ya da kısa süre için internete ihtiyaç duyanlara büyük avantaj sağlıyor. Bu kapsamda, internete 2 ay, 3 ay veya 6 aylık ADSL paketleri ile sahip olunabiliyor.

TTNET, hayata geçirdiği “Süreli İnternet” hizmeti ile NET4 ve NETLİMTİSİZ paketlerini 2 ay – 3 ay ve 6 ay süreyle kullanıma sunuyor. Böylece, kısa süre için internet aboneliğine ihtiyaç duyanlar, uzun vadede taahhütnameye gerek duymadan ve kısa süreli adres değişiklikleri için internet hatlarını taşımak zorunda kalmadan; ihtiyaç duydukları süre kadar internet erişimine sahip olabiliyor.

TTNET Müşterileri, “Süreli İnternet” paketlerinden, TTNET’in sunduğu standart internet paketlerine geçebiliyor ve avantajlı kampanyalarından faydalanabiliyor. Diğer taraftan, hizmet kapsamındaki ADSL paketleri süre sonunda otomatik olarak kapanıyor.
Özellikle yaklaşan yaz aylarında, okudukları şehirden ayrılan öğrenciler, yazlıklarına taşınan aileler gibi kısa süreli internet ihtiyacı olan tüm kullanıcılar bu avantajlı hizmetten faydalanabilecek. “Süreli İnternet” hizmeti yıl boyunca sadece ihtiyaç duyduğu süre kadar aboneliğe sahip olmak isteyen kullanıcılar için sunulmaya devam edecek.

Süreli İnternet” hizmeti kapsamında ADSL paketlerinin tüm bedeli, ilk faturaya yansıtılacak. Kotalı paketler için kota aşımı ve ek katma değerli servis alımları faturaya ayrıca yansıtılacak.

Önceki İçerikCep telefonu virüsleri faturaları uçuruyor
Sonraki İçerikStresle başa çıkmanın yöntemi nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz