TTNET kullanıcıları ayda sadece 27 TL’den bilgisayar sahibi olabilirsiniz

8
1586

TTNET, başlattığı yeni kampanyası ile ayda sadece 27 TL’den başlayan fiyatlarla bilgisayar alternatifleri sunarak, 7’den 70’e herkese teknoloji dünyasının kapılarını aralıyor.
Kampanya kapsamında TTNETliler ; Netbook, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayar olmak üzere üç ayrı kategoride beş farklı bilgisayar alternatifinden dilediklerine, uygun ödeme koşullarıyla sahip olabiliyor.
EVET platformu kapsamında kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen TTNET, başlattığı yeni kampanya ile; Asus, Casper ve HP marka beş farklı bilgisayar modelini uygun ödeme koşullarıyla kullanıcılara sunuyor. İnternet erişimine ve bilgisayara sahip olmayan tüketiciler, kampanya dahilindeki bilgisayar modelleri arasından kendilerine en uygun alternatifi belirleyerek kolayca alabiliyor ve internetin sınırsız dünyasını özgürce yaşayabiliyorlar.
Kampanya kapsamında; Asus Netbook ayda 27 TL’ye; Casper Netbook ise ayda 29 TL’ye 24 ay taksitle sunulurken, kullanıcılar Casper Notebook’a ayda 49 TL’ye HP Notebook’a ise ayda 72 TL’ye 24 ay taksitle sahip olabiliyor. Masaüstü bilgisayarda ise Casper modeli ayda 42 TL’ye 24 ay taksitle kullanıcılarla buluşuyor.

Bilgisayar taksitlerinin TTNET ADSL faturalarına yansıtılarak, tüketicilere alternatif bir ödeme seçeneği sunulacağı kampanya ile özellikle bilgisayar ve internet erişimi açısından imkanı kısıtlı olan tüketicilere yepyeni avantajlar sunuluyor.
EVET platformu ile bilgisayar ve internete erişim imkanlarının kolaylaştırılarak ülkemizde teknoloji kullanımının artmasına da katkı sağlamayı hedefleyen TTNET’in bu kampanyası kapsamında, bilgisayar çeşitlerinin her biri TTNET kurumsal veya bireysel ADSL paketleri ve halen devam eden avantajlı internet kampanyaları ile birleştirilelerek de satın alınabiliyor.
Kampanyada verilen Masaüstü , Notebook, Netbook bilgisayarlar ve özellikleri için:
http://www.ttnet.com.tr/web/236-2172-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar/bilgisayar_kampanyasi

Önceki İçerikYoutube 5 Yaşında
Sonraki İçerikHackerlara davetiye çıkaran programlar
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

8 YORUMLAR

  1. benim acilen bir laptopa ihtiyacım var(notebook değil)ve peşin alma imkanım olmadığından ev telefonu faturasıyla; taksitle laptop alabilirmiyim yardım etmenizin temennisiyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz