TRT 1 Star TV Whatsapp İhbar Hattı Numarası

4
9533

TRT 1 Star TV Whatsapp İhbar Hattı Numarası
TRT yani Türk Radyo Televizyon Kurumu, 1964 yılında kurulan ve 1972 yılında tarafsız kabul edilen bir televizyon kuruluşudur. O zamanlardan günümüze kadar pek çok halk dilinden programlar yapılıp, özel haberleriyle izlenen bir televizyon kanalı olmuştur. Yakın günümüzde de izleyici kitlesini daha genel bir hedefe taşımak amacı ile kendine bağlı diğer tv kanalları çıkartmış çocuklara bile eğitici öğretici yayınlar sunmaya başlamıştır.

Trt 1, haber alanında da her zaman tarafsız haber sunmaya devam etmiştir. Halkın gözdesi olmaya kendini adamış ve bu yolda haber yapmayı sürdürmüştür. Son zamanlarda teknolojinin el verdiği kadarıyla whatsapp kullanımına geçmiş ve anlık haberlerin aktarımını daha da hızlandırmayı başarmıştır.

Günümüzde ülke içi ya da dışı pek çok olay olmaktadır. Her olayın başlangıcından haber oluşumuna kadar belli bir süre geçmektedir. Muhabirlerin olayı teyit etmesi ve olay yerine gidip çekime alması zaman almaktadır. Ayrıca insanların artık elinden düşmeyen akıllı telefonlar ile birlikte görüntü alma olanakları çok olduğundan habercilik anlayışında bu yöntem de oldukça çok kullanılmaya başlamıştır. Pek çok tv kanalı bu yola gittiği gibi Star Tv’de TRT1 gibi Whatsapp kullanımını yaygınlaştırma çabasındadır. TRT 1 ‘in 0 530 662 05 62 no’lu hattından faydalanarak siz de kayda değer olayları haber ihbar edebilir ve haber niteliği taşımasını sağlayabilirsiniz. Aynı durum Star Tv’nin 0 542 800 80 80 numaralı hattı için de geçerlidir. Bu iki Whatsapp numarasını kullanarak çevrenizde gelişen olayları anında görüntüsünü alabilir ve takip ettiğiniz kanalın numarasına gönderebilirsiniz. İlgili kişiler olayların teyidini yaparlar ve uygun görürlerse sizin görüntülerinizi haber olarak sunarlar. Bu konuda hepimiz yardımcı olabiliriz.

Önceki İçerikRTÜK Şikayet ve Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Sonraki İçerikiPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’in Fiyatı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Arkadaslar lutfen yayimladiginiz dizilerde biraz kalite olsun cunki buna alistirdiniz daima.. bunca deneyimli görselligi cok daha yuksek genc yetenekler varken VUSLAT dizisi basrol oyuncularindan Devrim ÖZKAN oldukca yetersiz. Mağlesef yapit ve konu harcaniyor… lutfen dikkatinize… iyi calismalar.. Nur DOĞAN

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz