Telefonumda Şebeke Sorunu Nasıl Düzeltilir

4
52743

telefonu-bilgisayara-baglamak
Soruyu Gönderenin Adı : ismet / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:2 haftadan beri şebeke yok problemi yaşıyorum telefonu teknik servize götürdüm otmatik operatör seşti şimdi arada şebeke geliyor arada gidiyor ne yapmamı gerikiyor yardımcı olursanız sevinirim operatör TURKSELL.

Cevap : Deneme yanılma yöntemiyle yada telefonunuz imei numaranısı kontrol ederek bu durumu çözebilirsiniz.İlk olarak telefonunuzdan imei numarası kontrolü yapmalısınız.İmei numarasını öğrenmek için ise *#06# tuşlarına basarak imei numaranızı öğrenebilirsiniz.Eğer kontrolde bir sorun yoksa hattınızı farklı bir telefona takara işlem yapınız hattada bir sorun yoksa farklı bir hat ile telefonunuza takınız ve kontrol ediniz.Bu işlemler sonunda halen sorun devam ediyor ise telefonunuzda teknik bir hata vardır ve teknik servis yardımı almanız gerekiyor.Sorunuzda teknik servise götürdüğünüz ve olmadığını söylemiştiniz.Bu gibi durumlarda telefon arıza ücreti telefonun parasından daha fazla olabilir ve yeni bir telefon almanınızı önerebilirim.

Önceki İçerikTurkcell Kullanım Detayı Nasıl Öğrenilir
Sonraki İçerikÇağrı Engelleme Açıkken Arama Yapamazsınız
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz