Çağrı Engelleme Açıkken Arama Yapamazsınız

3
17540

Soruyu Gönderenin Adı : ferdı / Mail Adresi:
Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Telefonumda herhangibir arama yapmak istediğimiz zaman karşıma Çağrı Engelleme Açıkken Arama Yapamazsınız şeklinde bir uyarı çıkmaktadır.Bu uyarıdan nasıl kurtulabilirim ve en kötüsüde arama yapamıyorum hiçbir yeri arayamıyorum..

Cevap : Genel olarak bu yeni bir uyarı ferdi bey yani müşteri hizmetlerini arasanız bile size bilgi veremeslerse hiç şaşırmayınız.Sadece Gsm operatörlerinin teknoloji bölümü olarak bu soruya cevap verebilirler.’Çağrı Engelleme Açıkken Arama Yapamazsınız’ bu uyarının nedeni ise ödenmemiş faturalarınızdır.Yani kullandığınız hatlarda ödenmemiş bir borçunuz varsa hattınız aramalara kapanıyor ve nereyi ararsanız arayın bu şekilde bir uyarı ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Önceki İçerikTelefonumda Şebeke Sorunu Nasıl Düzeltilir
Sonraki İçerikMacbookda Sağ Tık Nasıl Açılır
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

3 YORUMLAR

  1. Çagrı engelleme açikken arama yapamazsiniz diye bir bildiri karşima cikiyor . hic bir yere arama yapamiyorum. Ayrica odenmemis faturamda yok. Fatura odemesi yaptiktan kacsaat sonra hattim aramalara acilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz