Teamviewer Nasıl Kullanılır?

1
558

Teamviewer Nedir
Teamviewer son zamanlarda herkesin kullandığı bilgisayarlar arasında bilgi alışverişi yada dosya alışverişi olarak kullanabileceğiniz kullanışlı bir program diyebiliriz. Tabi teknolojinin daha hızlı gelişmesiyle bazı durumlar değişti ve artık mobil cihazlar üzerinde de Teamviewer uygulaması geliştirildi ve kullanılmaya başlandı. Teamviewer ile iki bilgisayara arasında bir köprü oluşturabilir ve bilgi paylaşımı yada kontrol etme şansınız doğuyor.

1- İlk olarak Teamviewer programını istediğiniz bir güvenilir program sitesinden indirmelisiniz. Bu işlemi resmi sitesi üzerinden de yapabilir ve Teamviewer programına ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

2- Ücretiz sürümü programı indirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.
3- Programı yüklendikten sonra size bir kullanıcı ID numarası verecektir. Bu ID numarası sayesinde

A- Karşı tarafda bulunan bilgisayar ile bağlantı kurmak sizin kullandığınız bilgisayara oluşturmuş olduğı ID numarasıdır. Bu ID numarası sadece size ait olan bir numaradır. Farklı bir bilgisayarda olamaz.

B- Karşı tarafda bulunan bilgisayar ile bağlantı kurmanızı sağlayan şifredir.
C- Karşı tarafda bulunan Teamviewer programına ait olan ID numarasıdır.

Önceki İçerikTurkcell Hesabım Güncelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikInstagram TV Videoları Nasıl İndirilir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz